reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja takiej siatki nie mam, ale pewnie jak bardzo będzie obciążona, to bedzie spadać częściej, a jak nie o rzadziej.
A spoódniczki śliczne :tak: No ale to chyba nie dla Sarci :confused:

agusia ja mam taka siatkę (kaczuszkę), kiedyś pokazywałam zdjęcia (wtedy tez pokazywałam pacynki z postaciami z Kubusia Puchatka, moze pamiętasz).
Nie trzymają się dobrze kafelków niestety, bez względu na jej obciążenie. Codziennie muszę przyklejać którąś z przyssawek (siatka w całości jeszcze nigdy nam nie odpadła od ściany), ale mimo to jestem z niej zadowolona, bo Milenka tą siatkę bardzo lubi. Ciągle wstaje i w niej gmera, to coś włozy (niewiele się do niej mieści, kilka drobnych zabawek), to wyciągnie... ogólnie to polecam, pomimo tego minusu :)

tak mi sie wydawało tylko nie wiem czemu miałam wrazenie ,ze to delfin a nie kaczka:baffled::rofl2:

byłam na zakupach :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

mam kiecke za 23 zł z coccodrillo(z 76zł) , 5-10-15 płaszczyk po 10 zł :-D(pomaraniczoy w czerwone kropki), ogradniczki po 10zł i pare ciuchów dla KONDZIA (kurtka, spodnie, bluzka, swetr...)
normalnie tylko po wyprzedarzach chodzic:-D:rofl2::-p

Widzę że ostatnio na topie jest dżins :)))
Spódniczka dla Sary świetna, kolor bardziej podoba mi się na pierwszej aukcji, ale ogólnie to jest super!!!
My też mamy sukienkę dżinsowa, ale raczej nie założę jej Milenie, bo: 1. ona jej nie lubi, płacze jak ją ma na sobie, 2. do Milutka to wogóle jakos nie pasują mi sukienki, tylko spodnie :-D

reklama
A to nasza sukienka (dostała ją z pół roku temu):
sukienka.jpg

Do góry