reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
No ja szczerze też nie przepadam za sztucznymi materiałami,no ale prezent,sami rozumiecie.A babcie uwielbiam i nie śmiałabym jej nic mówić.Po za tym ostatnio Kuba dostał super ciuszki bawełniane właśnie od niej.Więc jakoś przeżyję dresik,który nawet mi sie podoba.:tak:

rozalka prześliczna jest ta sukieneczka z HM, marzy mi się taka dla Milutka :tak:
Dresik też mi się bardzo podoba, jest ładniusi a czy będzie wygodny dla Kubusia to sama zobaczysz :tak:

W moim wózku dla Kuby mam pasy pięciopunktowe,ale jakoś są kiepskie,zjeżdzają z ramionek,a jak je przypne mocno ,to Kuba sie w kurza.I w związku z tym kupiłam Kubulkowi takie szelki,przypinam je do wózka,Kuba ma większą swobodę,a zarazem jest unieruchomiony na tyle,ze nie wypadnie,ani sie nie wychyli za bardzo.
Szelki do wózków
A szelki od wózka zapinam tylko na dolne zapięcie.
Trochę pracochłonne,ale skuteczne.Polecam,jak ktoś ma podobny kłopot.
Oj,nie mogę sie doczekać przesiadki do spacerówki.

Bylam w H&M w sobote i faktycznie za wszystko przeplacilam.Nie za bardzo moglam znalezc cos dla Konradka,bo ubranka byly albo na 86(sa akurat na niego) albo juz takie sporo wieksze:sorry2:.Czy oni nie robia rozmiaru 92(12-18 m)?:szok:;-).Kupilam mu za 19,90 :szok: wiatroweczke.Na lato nad morze jak znalazł:-p:-p i skarpetki Snoopego do kompletu:-p.Starszakom tez kilka drobiazgow:happy2:.

buciki na wiosne ale jeszcze sporo za duze hmm wkladka niby 14cm ale 1,5cm za duze moze na jesien beda ok ;-)tylko dalej nie mam pomaranczowej kurteczki

reklama
Kasiad(tyle,że granatowy)
694_sportovni-verze.jpg

DorJan SpringCool.Waży 15 kilo i juz mi "troszku'ciężko:-D:-D:-DPisząc spacerówka,miałam na myśli lekką parasolkę.

Do góry