reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kupilismy ostatnio nowe butki hubciowi, bo na spacerku juz nie mógł wysiedziec w wózku,a z poprzednich wyrósł. Teraz zasuwa zadowolony sam na spacerkach:-) aż miło popatrzec taki szczęsliwy:-)
jak znajde fotke albo sama zrobię i będe miała czas to wkleje

reklama
Karola,mialam je w obserwowanych:-D:-D:-D.
Next robi super ubranka,ale na zdjeciach wygladaja nieco ładniej niz w rzeczywistosci.Poza tym wlasnie na tej aukcji jest to zdjecie katalogowe,a pani (bardzo bysta zreszta albo pan:szok:)podala,ze stan bardzo dobry...Kot w worku:sorry2:.

a skad wiesz ze katalogowe jak to odróżnic bo jeszcze kilka rzeczy chce jutro kupic tez z next

Wiem,bo kupuje i kolezanka mi z Anglii przysla(bede wystawiac na Allegro).Oczywiscie te rzeczy sa sliczne,ale nie sa az tak genialne jak na zdjeciach.Na zdjeciach az porazaja blaskiem:-),a na zywo sa po prostu b.ładne.Nie sugeruj sie moja opinia,dla Ciebie moga wyglądać identycznie jak na zdjeciach:-);-)

śliczny ten kaplecik z nexta na ost. zdjeciu Gosia
ja tez tak czasem mam ze wyszukam z 10 kapletow a pozniej nie moge sie zdecydować bo tyle tego jest :tak:
duzo kasy by sie przydało to by sie kupiło wszystko :-)

fajne buciki :tak:

reklama
Nie mam kasy teraz:no::no: więc licytujcie śmiało :-D:-D:-D:-D

moja wypłata pewnie wyniesie z 500zł :-( a cały marzec przed nami :baffled::sorry2: a ja trace kupe teraz na lekarstwa no i gdzie reszta :szok: oszaleć można więc nic nie kupuje :no::sorry2:

Do góry