reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

udanego polowania :) my idziemy na łowy za tydzien lub dwa jak beda na maxa wyprzedaze lata to na wycieczke sie obkupimy.

mam pytanie czy wie moze ktoras czy juz jest wyprzedaz w sklepach mothercare?????

reklama
Dziś dokupiłam Emilce pojemniki są w tej ulotce jak dla mnie nawet tanio :tak:

Tesco (Polska) Sp. z o.o.

wziełam ten 3 szufladkowy do spinek, gumek itd
potem ten duży kufer za 21,99zł
ten płaski do nas pod łóżko ;-)
i ten za 19,99zł z niebieską przykrywką :tak:

żałuje że wcześniej nie dostałam tej ulotki bo kupiłam pojemnik wielkości tego kufra za 60zł :sorry2: i 2 mniejsze o połowe za 32zł :cool:

aha i kupiłam wieszaną półkę za 14zł inna niż ta ale różowa i w takim stylu
http://allegro.pl/item398210779_sliczna_polka_dla_dziewczynki_disney_zobacz_.html#photo

Ostatnia edycja:
Ja od czasu jak kupiłam wielką pakę z ciuszkami dla Milenki mam spokój, ale w Tychach są świetne ciucholandy, a właściwie to jedna długa hala na której jest kilkanaście stanowisk i ślicznych ciuszków dla dzieci jest mnóstwo, więc pewnie przerzucę się na ta halę zamiast Allegro :tak:

reklama
Do góry