reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Aga, właśnie się zastanawiam nad czymś podobnym, bo Oli mi ciągle pokrada mopa i miotlę i zabiera odkurzacz jak sprzątam. Zastanawiałam się nad tym jako prezent na Gwiazdkę, bo chyba stoliczka z tablicą nie będzie jednak gdzie postawić dopóki stoi krzesełko do karmienia :crazy:
Wypatrzyłam coś takiego:
MEGA Zestaw do Sprzatania Odkurzacz + Gratis od SS (501849115) - Aukcje internetowe Allegro
lub
a* DUŻY ZESTW do SPRZĄTANIA + buczący odkurzacz (497108515) - Aukcje internetowe Allegro
no i teraz będę myśleć.

reklama
To mnie Agusia zmartwiłaś, bo ten zestaw ma taki płaski mop jak my mamy w domu, a ten drugi ma mopa z paskami, Oli nie zna takiego i będzie mi znów podbierać mojego z łazienki :crazy:

Apropos wiecznie zciąganego obuwia przez Oliwkę, to dziś poszłam za ciosem i kupiłam papcie wiązane Lemigo. Po zawiązaniu zaplątałam kokardkę na pętelkę i wreszcie Oli ma cały czas papcie na nogach :-)

reklama
fajne zakupy i ceny wypasione;-):rofl2::-)

W sumie ostały sie tam super dziewczęce zabawki(te wszystkie Agatki,natalie,kucyki,barbie i inne...)
O mało tez nie kupiłam Misia Bajeczki,ale mi baba z przed nosa zwinęła(chciałam na 2 latka).Coś tam donosili,ale nie chciało mi sie czekac.:baffled:

Do góry