reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

U Kondzia pajac by nie przeszedl chyba,tym bardziej z polaru(spocilby sie) . Raczej prawie wcale sie nie odkopuje,spi przykryty po sama szyje :tak:. Na kołdre zarzucam jeszcze kocyk i wtedy juz na pewno przesypia cala noc. Pamietam za to mojego Bartka, który długo wlasnie nie uznawal żadnego przykrycia .

reklama
Kasiad, pamiętam, że kiedyś kiedyś kupiłaś oliwce takie choćby krzesełko do wanny, żeby mogła siedzieć i się nie przewracała... Pamiętasz?? Umiałabyś sprawdzić jak to się nazywa albo jak mam tego szukać na allegro?? Wojtek uwielbia kąpać się z maluchami, ale oni mają dużo wody w wannie a on potem tak chlapie, że go nie umiem utrzymać bo się ślizga a coś takiego byłoby rewelacyjne!!

Patch tez mam takie krzesłko,za pare miesięcy Hanula skorzysta.Kup uzywane,bo szkoda kasy na nowe,na długo nie starcza.

Kasiad bardzo ładne i praktyczne te pajace, a tuniczka i legginsy prześliczne:tak:
U nas Victor nie dałby sobie założyć żadnego pajaca, bo on ma już swoje piżamki, a takie piżamki są dla dzidziusiów takich jak Oliver:-p No ale my nie mamy problemów z tym, że Victor się odkopuje, tylko ładnie śpi całą noc pod kołderką:tak: Skarpetki do spania też nie wchodzą w grę:no:

Kapcie oddychające zakupie Vickowi jak będę w PL, bo przydałyby nam się takie;-) Mnie przeraża myśl, że tu w szkołach nie ma obuwia na zmianę, tylko dzieciaki chodzą po szkole w tym, w którym przychodzą i tak kilka godzin:baffled:

reklama
Do góry