reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Jeszcze teraz cos mozna wybrac,potem wszystko przebrane. Jeszcze :

368-450-X47.jpg

730-243-X47.jpg

498-791-X47.jpg

472-664-X47.jpg

149-683-X47.jpg

reklama
Karola śliczny dresik:-) A jaki malutki:sorry: Zobaczysz, że dla dziewczynek są śliczne i słodkie rzeczy również w beżach, brązach czy zieleni... ja tam zawsze jak idę oglądać ubrania dla moich chłopaków, to patrzę też co jest dla dziewczynek i zawsze tylko wzdycham nad tymi ślicznościami;-)

Tyciu widzę zaczynasz szaleć z zakupami na lato:-) Super rzeczy wybrałaś dla Kondzia:tak::tak:
Ja też muszę kupić dzieciakom trochę rzeczy teraz, ale czekam na przypływ finansów, bo najbliższy rachunek za gaz to nas chyba dobije:-(

no ubranka cudne zresztą ja uwielbiam next i pewnie tak zostanie tylko ich ceny mało fajne no ale cóż.pewnie jak wrócę na swoje zrobimy porządek to coś poszukam.zapewne t-sherty to muszę mu kupić bo bluz to ma chyba 5 a dresów przed remontem wykopałam 3 komplety o któych całkiem zapomniałam.

no myślę że wiosenna kolekcja powinna być słodka zresztą na początek muszę zobaczyć czy coś po Szymusiu się nada.

Karola/Tycia cudne rzeczy.

Karola super dla dziewczynek tez sa brązy i beże.kupiłam takie body Hanutkowi jak te 011
Carter's BODY bawelniane CARTERS hafty - 6m / r.68 (1422017381) - Aukcje internetowe Allegro

Karola;-);-);-)
patrz jakie kolrki fajne dla dziewuszek
CARTERS SUKIENECZKA + MAJTECZKI + body 12 m-cy (1430997229) - Aukcje internetowe Allegro
tu cena powala,ale zakochałam sie w niej,super jest
http://allegro.pl/next-sukienka-z-bodami-na-3-6m-wiosna-lato-2011-i1420115778.html

Kubusiowi kupiłam bluzeczki z dinozaurem.

Ostatnia edycja:
Karola śliczny dresik...ja bym badzo chciała kupować dziewczęce ubranka...ale...

Tycia super ciuszki zamówiłaś dla Konrada, next zawsze fajne,muszę pomyśleć coś dla Filipka

Dzieki :tak:.
Karola byłam w sobote w h&m ,dzieki za namiar. Kupiłam Kondziowi 4 rózne te koszulki-cena super 19,90 :-):tak:. Takie same jak te ,tylko jednej nie mogłam znalezc.
1427393476

1427393477

1427393479

reklama
rany jakie cuda nakupowałyście:tak: Karola dresik cudny!!!! Rozalka ten komplecik sukieneczka z majteczkami boski!!! oj jak ja wam zazdroszczę... :sorry2: ale dla chłopców tez juz widziałam mnóstwo maleńkich cudenek, kilka mam już w swojej szafie, hihi:-p a w maju nas czeka ślub męża brata, więc będe musiała dwóch elegantów małych wyszykować:-)

Do góry