reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

lucere jakbyś szukała to mogę Ci mojego Męża polecić :):):) On robi sesje, głównie dziecięce, ale ciążowe też ;) Zbieramy się ciagle, żeby mi cyknął fotki, ale jak to się mówi "szewc bez butów chodzi" :D
Cieszę się, że choć na wieczór wraca Ci chęć pisania ;););)
O i ciekawe czemu Ci nie przysłali, ja miałąm ponad 200 zł i czekoladę plus jakieś próbki

reklama
ja od gemini dostałam kuleczki kauczukowe, ale raczej ich nie zjem :happy2:. W ogóle durnie nie potrafią mi odpisać na maila, który wysłałam im tydzień temu, że nie dosłali mi jednej rzeczy. Fajnie że tak pakują w folie bo od innej apteki dostałam kiedyś wszystko jak wyjęte z gardła

Czy któraś kupuje lub już ma taki leżaczek do wanienki? Bo mnie M namawia i się zastanawiam...

oregano - aż musiałam sprawdzić co to ten leżaczek, bo pierwsze słysze. Uważam ze to zbedny gadżet. Tak jak i wiele rzeczy które robią dla dzieci, bo rodzica młodego łatwo namówić, a dla pierwszego dziecka tym bardziej sie chce wszystko miec bo może sie przydac :) szczesliwie daleko mi i mezowi do tego..

Za to kupiłam dziś Thermomixa - dla siebie i męża i dzidzi, i chusteczki Huggies pure - fajna promocja w Piotrze i Pawle.

Ostatnia edycja:
Odnośnie apteki gemini- jak tam się płąci? Przy odbiorze czy wcześniej trzeba zrobić przelew? Ja tworzę listę zakupów- w poniedz.planuję zamawiać

Tak siedzę sobie i mi się przypomniało.... Wiadomo, że nasze dzieciaczki urodzą się zimą. Kupujecie im do wózka jakiś specjalny śpiworek? Czy tylko będziecie dzieciaka ubierały w kombinezon? Tak się zastanawiam czy kombinezon i do tego jeszcze śpiwór w wózku to nie za dużo? Ewentualnie myślałam o czymś takim: DWUSTRONNY ŚPIWOREK do wózka_ szarfa_KOLORY (3618792207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Jaki rozmiar pościeli kupiłyście? 120x90 będzie dobra?

majka ja narazie do gondoli nie kupuje spiworka.Mam grube kombinezony i mlody bedzie lezal na skorze z barana (tu taka moda) a mam ja jeszcze po Victorze i ewentualnie kocyk.Choc nie mowie,ze nie kupie pozniej zobacze jak bezie w tym zestawie co planuje do gondolki.Mysle,ze spiworek i kobinezon to juz za duzo.W razie czego w necie tego pelno i kupic mozna w kazdej chwili a ten spiworek do gondolki nie bedzie pasowal do spacerowki za rok i tez tworzy dodatkowe koszta no i pytanie na ile duza jest gondola czy na koniec zimy maluch sie zmiesci w tym spoworku?Ja stawiam na kombinezony.Spiwor bede kupowala za rok do spcerowki to na bank a teraz...sie wstrzymuje.

reklama
majka ja mam, bo dostałam ;) Dostałam 3 kombinezony różnej grubości i śpiwór, więc to jak będę ubierała będzie zależało od pogody i czy moje dziecię będzie zmarźluchem ;););) Wyjdzie w trakcie ;)
lucere moja znajmoma ma Thermomixa i jest BARDZo zadowolona. Mówi, że robi w nim wszystko

Do góry