reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

pieknaszyszuniu, na jaki rozmiar kupiłaś ten kombinezon? Doszło do mnie że wiele ubranek będę miała po noworodkach wiosenno-letnich, a nasze dzieciaczki będą zimowe, także cieplejsze rzeczy w małych rozmiarach będą niezbędne.
Dzisiaj ide z mężem do kina i w tej galerii jest 5.10.15 także zamierzam go tam zaciągnąć :cool2:ja on tego tak nie lubi, sasasa

reklama
Maybeanna TKMAXX hahaha :)
ktos mnie tu rozszyfrowal ;p i polecam ten oltulacz, chociaz wkladany to jest tak mily przytulasny ze kropkowi bedzie przyjemnie tam lezec :)
ja nie wiem jak to jest z rozmiarami , bo m.in oprocz tego ze mezowi sie nie chcialo zakupow robic to nie kupilam tych pieknosci co szyszunia - ale tez balam sie malego kombnezonu , chociaz jak ja patrzylam to chyba tylko rozmiar 58 byl :/ i ja sie nie znam na ile to starczy :)

widze ze szalejecie:-D super ubranka!
z doswiadczenia moge poraddzic zeby zwracac uwage by pajace a zwlaszcza kombinezony rozpinaly sie wzdlu`z nogawek, noworodkom dosc czesto trzeba zmieniac pieluchy, a wciskanie nozek w nogawki nieraz jest sporym wyczynem:-)

Pauletta u nas jedyne co wisialo to skarpetki.Victor byl (i jest) szczuply i mialam tylko 2 pary skarpetek,ktore pasowaly na jego chude nozki.Dobrze,ze mialam sporo spodni z zabudowanymi stopkami.
Aniaa to wyglada na gladki polar czy nie bedzie sie guzkowal??I chyba jak dasz taki kombinezon a na to jeszcze cos zimowego czy nie bedzie za duzo? To bardziej chyba dla jesiennych dzieci i wczesnowiosennych take mam wrazenie.
koriander swiete slowa z tymi nogawkami,swiete slowa.Nie lubialam pajacy i rzeczy rozpinanych tylko do kroku.A co do tego adaptera to nad nim myslalam przy pierwszej ciazy teraz jakos juz nie.

Ja w gadzetach dla ciezarnych ktore dostalam od gina wylanazlam w gazecie takie cos MEDELA Milchauffangschale 1 Paar - Weiche Silikonauflage für hohen Tragekomfort | eBay to chyba by bylo lepsze jak te wkladki dla karmiacych do biustonoszy jednorazowe.Te nie przeiekna,mozna wymyc i dalej uzywac.Miala to ktoras z was??Co o tym sadzicie.Widzialam jeszcze takie Lilypadz Lilypads Stilleinlagen Stillen Babyy Ardo * unsichtbar * NEU OVP | eBay moze to fajna alternatywa dla tych jednorazowych co odznaczaja sie na ubraniach...no i nie beda chyba przeciekaly...sorki ze po niemiecku ale tak znalazlam najszybciej :-)

a co sadzicie o takich adapterach na czas ciazy? Adapter do pasów bezpieczeństwa - odzież ciążowa Piękna Mama
bedziecie uzywac? ktoras juz moze ma? Ja sporo jezdze i bede pewnie do porodu:laugh2:

ja z Alexem w ciazy kupilam ale troszke inny ze pasy na udach przechodzily i ..... i byl sobie nie uzywalam za duzo zachodu zeby sie zapinac odpinac a to zapomnialam i wysiasc chcialam malo w zaawansowanej ciazy z auta nie wypadlam :eek: ja bardzo duzo jezdze jako kierowca ale teraz stwierdzilam ze nie ma sensu, ale moze tobie sie przyda :tak:

dziewczyny sliczne zakupy kombinezoniki cudne!

byłam dzisiaj w 5.10.15 ale lipa, mało rzeczy dla niemowaków, więcej dla starszych dzieci. Lepszy wybór w sklepie internetowym. Kupiłam za to białe rajstopki w czarne serduszka w kappAhl :-)

reklama
Kupiłam za to białe rajstopki w czarne serduszka w kappAhl :-)
dla siebie?:-D:-D:-D

ja dostałam w poniedziałek w prezencie od młodszej siostry http://motherhood.pl/sklep/rozek-miekki-32 i kasę na wózek 1500zł, w szoku byłam
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
w sumie do dzis jestem
cool.gif

Ostatnia edycja:
Do góry