Co do wozkow to mi sie ten spodobal
</title><meta name="description" content="Babybuu Scarlett Kombikinderwagen/Kinderwagen klassisch/Retro 3 in 1 in Baby , Kinderwagen -tragen , Kinderwagen Kombis |eBay"><meta name="keywords" content="Babybuu Scarlett Kombikinderwagen/Kinderwagen klas i chyba takiego bede szukala. W tym przypadku bylby ten z pomaranczem,zielenia albo z czerwonym.Na poczatku myslalam o skretnych kolach ale odpadaja jednak stawiam na normalne.Lubimy wycieczki,spacery nie koniecznie na asfalcie a pamietam,ze ten ze skretnymi nie podszedl mi (prowadzilam bo siostra taki miala) Przy Victorze mielismy Kajtex czy cos takiego bylam super zadowoona ale ciezki jak diabli byl.Nie wiem czy patrzec na wielkosc gondoli bo rodzimy w zimie wiec styknie na bank a na nastepna zime juz kazda gondola bedzie odpadac bo i dzieko woli siedziec majac rok:-) Laktator kupuje od znajomej,sprzedaje caly kaplet z elektryczna aventa z pojemnikami i butelkami tylko smoczki musze dokupic,megawielki zestaw i tanio,nie wiem czy sie przyda ale za fajna cene sie trafia najwyzej pozniej odsprzedam

.
A jak z nianiami elektrycznymi ja mialam ale z malym zasiegiem teraz potrzebuje cos porzadniejszego bo jednak mamy dom nie mieszkanie...moze cos polecicie sprawdzonego.