reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

awunia też myślałam nad tym wózkiem na początku, dobre ma opinie i cena nie jest bardzo wysoka:) a czerwony jest chyba najładniejszy że tak powiem bo widuję często jedną mamę prowadzącą wózek tego koloru po parku a zielony taki średni w realu jest:tak:
a ja nie kupiłam podkładów na łóżko:szok: a te z seni to tylko w aptece??

reklama
MamUśKaaa88 ja kupiłam te na łóżko z myślą, że bliżej porodu będę na nich spać w domu, bo jak odejdą w nocy wody to powódź w łóżku murowana :-D, z kolei po porodzie żeby się prześcieradło nie brudziło. Zawsze można też je zużyć jako podkład do przewijania dziecka

Ag - KrK 89 powiem szczerze, że nie mam pojęcia, ile ich zejdzie i to zależy chyba od organizmu kobiety :) Ja mam tych wielgachnych 2 paczki, jak będzie trzeba to mi ktoś dokupi, ale z czasem można używać nie podkładów a podpasek maxi :) A na łóżko kupiłam bo raz, że w szpitalu się przydają i tak jak pisze Domi do przewijania dziecka i podkładania sobie w domu też:)

mb89też mam kupione podkłady na łóżko z seni, powiedz mi jeszcze jak bardzo grube te z belli ? bo te moje z baby ono są prawie tak cienkie jak zwykłe podpaski

hmm wydaje mi się, że ok. 1 cm....nie jestem pewna, ale dosyć grube

A podkłady z seni kupiłam też na allegro. Dla własnego komfortu... I właśnie z taką myślą, że mogą przydać się potem do innych celów. Mam ich 5 sztuk

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry