reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

No tak jak.przez net to tylko wtedy gdy zobaczy sie na zywo.... Ja wozek bede uzywala duzo... Prawka nie mam wiec jak.maz w pracy to na zakupy czy do lekarza wszedzie wiec musi byc w miare porzadny. Moj szwagier kupil wlasnie z allegro dla dziecka za 800zl ale oni tylko przed dom wyjezdzaja tym wozkiem ja bede do autobusu musiala np wiec musi byc zwrotny lekki w miare;-)

reklama
My mamy na dole miejsce na wozki ale przeciez ciagle zostawiać nie bede. Czasami trzeba bedzie zabrac;-) no damy rade jakos

Kochana ja na klatce mogę pomarzyć bo u mnie w bloku ludzie są tak upierdliwi że lepiej nic nie zostawiać kiedyś mąż na chwile rower zostawił bo nie miał przy sobie klucza do piwnicy to zaraz pukali czyj to rower żeby go zabrać bo oni się potykają o niego... Więc ja będę tachać na to 1 piętro

Ostatnia edycja:
Wiolinka moi to tak jezdza lozeczkami ze chyba zamocuje je do podlogi :-)proby wylazenia tez juz byly np u nas Max juz jedno lozko wykonczyl tak skakal ze bok odpadl a pozniej dno w akcie desperacji na biegu szukalismy lozeczka znalazlam na gumtree czesto gesto jezdze na car booty bo to takie miejsce gdzie praktycznie kupuje wszytsko ciuchy zabawki dla dzieci duzo tez mozna nowych rzeczy traffic wielo tez kupowalm tam jedno z moich zdobyczy to chusta do noszenia kupilam za 2 funty a jak juz moi wyrosli z niej to sprzedalam za 50 bo nowa kosztuje 120 czesto kupowalam nowe butelki albo pieluchy ludzie kupuja a pozniej nie uzywaja I sprzedaja za pare groszy
Claudia ja dopajalam dzieci choc byly na piersi ale raczej nie jest wskazane bo zaburza rytm butelka a co do kopru to napisze jeszcze bo ja stara matka ostatnio doszukalam sie ciekawych informacji ze ten koper to nie taki swiety jak go nazywaja:-)
a jak wy kladziecie dzieci w lozeczku??na srodku

To ty masz mega aktywne dzieci.Ciekawe co wymyślą jak dorosną? :-) Oby moje było mniej aktywne. Jak sie wda w mamę to bedzie spokojne a jak w tatusia to będzie wulkanem nergii ( to wiem z opowieści teściowej ) A w oóle to mój luby jest bliźniakiem i podobno razem z bratem wykonczyli swoją matkę. :eek:
Ja też zamierzam cześciej zaglądać na car bootch jak będę w ostatnich miesiącach ciąży. Mam tu taką znajomą co jeździ każdego tygodnia. Bierze 3- 5 funtów i cuda przywozi a czesto nie wyda wszystkiego. Piekne, nowe lub mało używane. Ona też kupuje dla synka.Cudeńka.

Wiolinka moi nie sa az tak zli znam takie blizniaki co urwali grzejnik ze sciany:-)ja sobie troche pojezdze bo chlopaki zaczna niedlugo chodzic do przdszkola

opini nie czytalam ale nie wiem czy waga taka istotna. Tylko gondole bede na gore wnosic stelarz w piwnicy. Troche mi szkoda kasy wydac 1000 zl w gore na 8 max miesiecy troche nie bardzo. Spacerowki nie bede uzywac i nie znam mamy ktora by uzywala raczej wszyscy wymieniaja na typowa spacerowk. Jedna tylko kolezanka korzystala i straszne narzekala.

Ostatnia edycja:
Wiesz co bo wszyscy pisza ze wozek sie rozlatuje ze padaja amortyzatory bo sa chinskie i slabej jakosci moze poczytaj sobie i zobacz czy w podobnej cenie nie ma.nic innego lepszego

reklama
Wlasnie ja mysle ze juz lepiej kupic 2 in 1 np za 1400 zl.a potem jak nie bedzie spacerowka pasowac mozna go sprzedac na pewno za pol ceny albo ciut wiecej i kupic spacerowke za to inna

Do góry