reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

A pampersy w końcu zamówiłam w feedo Premium Care.faktycznie cieniutkie i z siateczki.te Premium Care wychodzą drogo.myślę ze od 2,3 będę kupować te żółte i potem niebieskie.raz w tyg jest u nas taka giełda i można było min kupic dużo taniej pampersy z niemiec.niestety teraz nikt ich już nie sprowadza :/

reklama
finke my go kupilismy w castoramie chyba za 400 pln, ale nie pamietam firmy, a nie wiem gdzie go maz schowal po zimie, pewnie w piwnicy jest narazie .

ja mam tez 2 butelki z aventu i mysle, ze mi starcza,

wczoraj zamowilismy wozek, jednak z fotelikiem producenta maz sie uparl, ze nie bedziemy przeplacac za firme, bo ten fotelik tez dobry ogladalal i porownywal oba... szkoda no ale niech mu bedzie, ..:tak:
w sumie i tak sie ciesze, ze tak sie zainteresowal kupnem wozka , nawet mi mowil, ze na miesicie widzial kilka tego modelu co chcemy tylko inne kolory , mowil, ze fajnie sie prezentowaly heheh wzial sobie do serca bo kazalam mu sie rozgladac za wozkami ktore mu sie podobaja heheh

finke drogi, ale go przenosimy z pomieszczenia do pomieszczenia. Nie chodzi caly dzien w jednym miejscu. w sumie zalezy od potrzeby, jak sciagal wode to chodzil ciagle, jak widzielismy, ze juz jej coraz mniej sciaga to wylanczalismy i dawalismy do innego pokoju .
jest bardzo wydajny i niekiedy w ciagu godziny juz jest pelny pojemnik wody, az w szoku jestesmy. takich tanich chyba nie ma sensu bo chodza ci pol dnia a nawet szklanki wody nie sciagna, a nam to litrami szlo na poczatku.
chyba ze masz jakis sprawdzony to wiadomo, moze bedzie ok.
to firma BLySS, maz mi dzisiaj powiedzial, jest dosc spory . wiadomo trzeba wydatek przemyslec , ale jak moj zabaczyl, ze zaczyna sie nam robic grzyb po swiezym remoncie to nie wytrzymal i kupil, mam nadzieje, ze w ta zime w ogole sie nawet nie zacznie pojawiac bo zapobiegawczo od razu bedziemy go uzywac

Moj tez dość wydajny koleżance z szafy w dobę ściągnął trzy pojemniki ja używałam go w domu bo coś mi sie okna na dole pociły chyba słaba izolacja była i jak miałam pranie to wstawiałam na noc żeby szybciej schło teraz go nie używam choć mam mokra ścianę bo mnie sąsiad podlewa muszę zamówić firmę profesjonalna żeby osuszyłam ścianę i ja zabezpieczyła oni maja takie wielkie te osuszacze warto sobie kupić raka stacje meterologiczna i sprawdzać wilgotność w domu

reklama
finke drogi, ale go przenosimy z pomieszczenia do pomieszczenia. Nie chodzi caly dzien w jednym miejscu. w sumie zalezy od potrzeby, jak sciagal wode to chodzil ciagle, jak widzielismy, ze juz jej coraz mniej sciaga to wylanczalismy i dawalismy do innego pokoju .
jest bardzo wydajny i niekiedy w ciagu godziny juz jest pelny pojemnik wody, az w szoku jestesmy. takich tanich chyba nie ma sensu bo chodza ci pol dnia a nawet szklanki wody nie sciagna, a nam to litrami szlo na poczatku.
chyba ze masz jakis sprawdzony to wiadomo, moze bedzie ok.
to firma BLySS, maz mi dzisiaj powiedzial, jest dosc spory . wiadomo trzeba wydatek przemyslec , ale jak moj zabaczyl, ze zaczyna sie nam robic grzyb po swiezym remoncie to nie wytrzymal i kupil, mam nadzieje, ze w ta zime w ogole sie nawet nie zacznie pojawiac bo zapobiegawczo od razu bedziemy go uzywac

A jaki model?

Do góry