reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Wiolinka życie ci jeszcze niczego nie zweryfikowalo ??? Jak nie to gratuluje bo sama w 1 ciąży twierdzilam ze przusyawiasz dziecko zasysa i juz a to tak nie działa . Niejedna u mnie na sali beczala bo dziecko głodne a ona bez pokarmu albo z problemem przestawienia. Ja beczalam bo miałam nawal a maly odmawiał współpracy. Po prostu życie

Pisłam o tym, że wg mnie leniwe są kobiety które nie chca karmić i że ja tego nie rozumiem. Nie atakuje, nie krytykuje kobiet co nie mogą karmić piersią z róznych przyczyn - typu brak pokarmu itd. Wróc sobie na górę i przeczytaj jeszcze raz zamias się denerwować i pisac mi o weryfikacji zycia. Przeczytaj dokładnie co napisałam. Dzięki. :-)

reklama
Dziewczyny czasami się zacznie rozmowę i się kontynuuje ale po to mamy wątki podzielone żeby łatwiej było wrócić do czegoś jak tu w wątku o zakupach :-))
Wiec jak możecie piszcie jednak tam gdzie powinnyśmy bo zrobi się nam bałagan na forum:-))

Dziewczyny czasami się zacznie rozmowę i się kontynuuje ale po to mamy wątki podzielone żeby łatwiej było wrócić do czegoś jak tu w wątku o zakupach :-))
Wiec jak możecie piszcie jednak tam gdzie powinnyśmy bo zrobi się nam bałagan na forum:-))

Masz rację ewel87. Sorki. Rozpędziłam się troszkę i jakoś tak nie zwróciłam uwagi, że to co pisałam jest nie w temacie zakupów - może to dlatego, że w nocy nie sypiam. Już się będę pilnować. :happy:

Chce dziaij isc do szmateksu kupic jakies sukienki jeszcze bo ostatnio kupilam 4 bawelniane odcinane pod biustem wszystkie z F&F i moze dzisiaj tez cos dostane i siemaz boje bo tereny z malymi ubrankami mnie wzywaja hahaha. Dzisiaj sprzatanie szafy i przegladanie worow z ubraniami mlodgo powyciagam te 56-62 zobaczymy ile tego jest

Mnie tez czeka ogarniecie ubrań dla maluszka wszystkie w próżniowym worku nawet nie pamiętam co tam mam a chciałabym już zacząć coś kupować :) jak narazie czekam na wtore w Normie maja byc legginsy i ubranka ciazowe i dla maluszkow mam pytanie bo maja byc tez te rogale do spania oplaca sie kupic w takiej sieciowce czy nie??

Ja to narazie zrobiłam porządek w moich ciuchach i się okazało, że już mam jedno wielkie pudłu ciuchów, których nie założę przez najbliższe pól roku, mam nadzieję, że wejdę w nie jeszcze po ciąży:)

A ja się nie ludzilam wiem ze będzie mi cieki zrzucic a ze to ciuchy jeszcze sprzed pierwszej ciąży były to się ich pozbylam i będę kupować potem na bieżąco bo inaczej będę miała cala szafę ciuchow w ktorych Noe będę chodzić

reklama
Do góry