Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

to moje pierwsze dzieciątko i nie mam zupełnie nic... Ale mam koleżankę, która ma synka i jeżeli ja też bym miała, to miałabym trochę ciuszków od niej... W każdym razie na pewno wanienkę, przewijak... Takie pierdołki... Aczkolwiek przeglądałam allegro i tam na prawdę można kupić fajne używane ciuszki dla dzieci w wielkich pakach po kilkadziesiąt sztuk. Fajna sprawa... Ciuszki w bardzo dobrym stanie i za rozsądną cenę
Co do wózia... Muszę kupić nowy, tak samo jak łóżeczko
Jeju... tyle tego, a to jeszcze nie wszystko...
:-) W prawdzie jest jeszcze za duża w pasie ( rozmiar niby 38
) ale to pewnie dlatego, że dużo miejsca jest na brzuszek
:-) A już nie długo mam zamiar wybrać się na małe zakupki dla mojego maleństwa
Mam tak wielką ochotę coś Mu kupić... Coś malutkiego, jakąś drobnostkę, ale czuję, że sprawi mi to tak ogromną radość, że pewnie się nie powstrzymam
Tym bardziej, iż za 1,5 tygodnia kończę 13 tc i co za tym idzie pierwszy trymestr, czyli ryzyko niebezpieczeństwa spada już znacznie i można poszaleć z zakupami. Poza tym będę miała mniej do kupienia później 
:-)Ależ ja to sobie pięknie tłumaczę 
A prawda jest taka, że po prostu nie potrafię się powstrzymać 

Ty to już widzę nieźle się zaopatrzyłaś 
:-):-)
Piękne są
No i pakę śpioszków
To są pierwsze zakupki dla mojego maluszka :-) Ale czuję, że jak już zaczęłam, to się na tym nie skończy
W sobotę idę do CH to może coś jeszcze kupię. I chciałabym dla siebie kupić jakieś ciuchy, bo powoli przestaję się dopinać w swoich rzeczach