reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i zakupki :)

reklama
masiek super te ciuszki:tak:
a czy ty myslisz ze ja zakupow nie lubie robic:-) tylko jak sie juz wie to mozna a ja nadal w niepewnosci zyje;-), i moge tylko z zazdroscia poogladac co inni kupuja;-) takze chwal sie ile wlizie, ja sie nie obraze:-D, a jak juz cos kupie to napewno dam znac:happy2:

no ja ostatnio co kupilam to fajny kuferek z kosmetykami Jonsona, ale nie wiem czy kosmetyki uzyje( moja starszyzna nie tolerowala ich:tak:) ale kuferek fajowy to co mi tam:-D;-)

MASIEK ciuszki cudeńko naprawdę bardzo mi się podobają i gdybym miała cyfrówkę to bym powklejała dzis dostałam paczkę i mam juz parę ale w sumie nic konkretnego śpioszki kaftaniki pajacyki i 3 dresiki i mam dwie szuflady a mam ochote na inne ale poczekam az sie dowiem czy chłopak czy dzewczynka to dokupię albo sukieneczki albo dresiki i dżiny dla chłopaka

aduś ja też nie mam cyfrówki, zdjęcia zapisuję jak kupuję naa alegro, lub na wyprawkach.
Nie mam cyfrówki i jeśli mój kochany będzie dalej uparty to szybko to się nie zmieni....:no:

no ale wklejajcie adresy, zdjęcia, nie koniecznie co kupiłyście ale co wam się podoba itp.

no a dzisiaj przyszła paczka z 2 kompletami pościeli, ochraniacze na łóżeczko i rożek:-D ładne wzorki wybraliśmy??

MASIEK ale mnie oświeciłaś:-D faktycznie mogłam te zdjecia z allegro zapisać na komp nie wpadłam na ten pomysł...mój też jest uparty i stwierdza po co cyfrówka skoro mamy dobry zwykły...buuuuu:wściekła/y:

MAJU śliczne ciuszki i pościel ja uwielbiam pajacyki mam ich stanowczo za mało dokupie chyba jeszcze:sorry2::tak::-D kupuje kolory neutralne nie niebieskie i nie różowe wszystkie bo nie wiem czy to boy czy girl

maju ciuszki śliczne, pościel też mi najbardziej podoba się ta druga:tak: czyt po prawej;-) Michaś będzie miał fajne ciuszki i dobrze będzie mu się spało.
A pościel kupowałaś na allegro?? U kogo?? jaka ona jest??

aduś my z jakieś dwa lata temu kupiliśmy "fulwypas" analogówkę fakt robi zdjęcia jakich nie zrobi najlepsza cyfrówka, no i mój Wojtek uważa, że nie potrzebna nam cyfrówka, bo pstryka się bezmyślnie zdjęcia, ma i też w tym rację, więc zostaje mi czekać aż w końcu podłączy odpowiednio skaner do komputera:cool: bo mam też ukochanego polaroida, no ale nic wam nie mogę pokazać.
Mam nadzieję, że nikt mnie nie zabije za wklejanie nie moich zdjęć. Chyba za jakiś czas je pokasuje:baffled:

reklama
Masiek, tą pierwszą wybierał mój mąż, a tą drugą pościel, kttóra Ci sie bardziej podoba wybierałam ja:tak::-D kupiłam ja na allegro Moja strona - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona:tak: przed kupieniem widziałam ją na żywo u Pawła siostry bo wypatrzyłam że mała ma też tą pościel;-) to jest 100% bawełna, miła w dotyku, po praniu kolorki nie bledną i jak dla mnie największym plusem był ochraniacz bo nad główką jest zaokrąglony i brzegi ma takie pogrugione:-D
jak chcesz wiedzieć coś jeszcze o czym nie wspomniałam to pisz;-)

Do góry