reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i zakupki :)

RENIU czyżbym okazała się daltonistka wózek ze strony 14 nie jest zielony naprawdę:happy2: kurczę reniu no bo zgłupiałam na maksa a jaki to kolor

reklama
ach tak RENIU masz rację nie jest typowa zieleń tylko taka ciemna fakt masz rację :-D widzisz ja ograniczona zielony to zielony:-D a są różne odcienie oj gapa ze mnie

:-D:-D:-DAle i tak jest sliczny, ja uwielbiam ten kolor:-) jaki by to odcien nie byl:tak:, na niektore poprostu reaguje z opoznieniem:-D

Mi ostatnio spodobał się wózek firmy Implast Bolder 3 lub 4. Stąd moje pytanie do Was: czy któraś w Was miała może z takim czymś do czynienia i może się wypowiedzieć na ten temat? :confused:

Silka oj tylko nie bebecar:sorry2:
Koleżanka go miała i bardzo mocno sie zawiodła, bo:
-zaczął strasznie skrzypieć
-koła piankowe beznadziejnie sie blokowały, gondola cudnie wielka była, ale spacerówka juz wąska i dziecku ciasno
- ciężki
- ogólnie zbyt plastikowy

Powiedziała ze tylko nie to next time;-)

Ale szczerze to był tez i mój faworyt:-) Wygląd cudo:happy2:

Dzięki za opinię :tak: Co do kół, to ja mam model z pompowanymi ( tzn. jest opcja, żeby wymienić piankowe na pompowane i ja tak właśnie zrobię :tak: ) A co do reszty, to skrzypienie mnie nie przekonuje do rezygnacji, bo być może Twoja koleżanka miała jakiś wadliwy model... No i w końcu jest zawsze gwarancja :tak: No i oczywiście MUSZĘ najpierw go zobaczyć... sprawdzić jak wygląda spacerówka, bo wydawało mi się ( na zdjęciu ) że właśnie jest duża... No i właśnie bardzo podoba mi się wizualnie :-) A powiedz, czy Twoja koleżanka miała VECTOR AT ?? Dzięki :happy2:

reklama
Do góry