reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Elifit to ja teraz mysle a nuz mi sie uda :p bo zamowienie zlozylam jakies max 30 minut przed Twoim postem... pocieszajace jest to, ze zostaly mi do kupienia drobiazgi... m.in. przewijak, wanienka i przescieradelka......

reklama
Tak, tak. To nie ja wystartowalam z Gemini, ale polecalam jak wiele Dziewczyn :tak:

Elifit - sluszna uwaga, ale oni robia to czasami celowo :/ ja nie trafilam nigdy na cos z krotkim terminiem, ale faktycznie mozna sie naciac

Ja się przyznaję:zawstydzona/y: To ja zaczęłam temat apteki. Ale nigdy się do tej pory nie rozczarowałam, stąd moje polecenie....Mam nadzieję, że żadna z Was nie nabawi się kłopotu z mojej winy:-(

A z innej beczki. Może znajdziecie u mnie jakieś uzupełnienie wyprawki...Nazbierałąm straszne ilości ciuszków, bo byłam przekonana na 100% ,że drugie dziecko też będzie dziewczynką. Niektóre ciągle z metkami, albo tylko po praniu , ale nie zdążyłyśmy założyć.....Przedmioty użytkownika mika8_2006 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mika mysle, ze nikt nie ma do Ciebie pretensji.. Ja moge jedynie podziekowac, bo kupilam tam wiele rzeczy ktorych potrzebowalam i to nie tylko zwiazanych z ciaza i porodem. Takze DZIEKUJE :)

dzisiaj my się obkupiliśmy...

wanienka
termometr do wanienki
zestaw szczotka, grzebyk, cążki, nożyczki Canpol
Hipp żel do mycia od 1 dnia życia
Hipp oliwka
duża paczka pampersów 1
duża paczka pampersów 2
chusteczki do pupki pampers sensitive
szczotki do mycia butelek
1 butelka (kompletnie się na tym nie znam :baffled:)

jeszcze sporo mi zostaje :baffled:

hej dziewczyny,

czy macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce na allegro albo w necie gdzie mozna kupic wszystkie potrzebne artykuły higieniczne i pielegnacyjne dla dzidziusia i mamy? Przepraszam jesli juz było gdzies napisane, widzialam tylko post o aptece ale pozniej pisałyscie ze cos było z nią nie tak.

reklama
Grrr stronka mi sie wylaczyla jak pisalam posta..... carloska to tylki dziewczyny zaznaczaly aby zwrocic na to uwage. Przeczytaj regulamin.. mi w tym tygodniu dojda od nich rzeczy to moge dac znac... a tak to maja dobre ceny i ja znalazlam wiele rzeczy, ktorych w aptekach nie ma z kosmetykow od dermatologa... Warto tam zajrzec..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry