reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Któraś z Was pytała gdzie kupiłam wyprawkę do łóżeczka. To lokalna firma, ale właśnie odkryłam, że mają też sprzedaż online.
To jest np pościel, którą kupiłam
Kpl pościeli TEDDY (4cz)135x100

Mam też od nich pieluszki, przewijak, wkład do łóżeczka, rożek, materacyk i jeszcze parę innych. Nie wiem jak online, ale w stacjonarnym dostałam przy dużych zakupach rabat i na przyszłość kartę stałego klienta na 3% zniżki.

Z czystym sercem polecam ich produkty, cena może nie jest mała, ale jakość super :D:thumbup:

Ostatnia edycja:
O fotelikach z osłoną brzuszną było głośno już jakiś czas temu. Ja radzę często zaglądać na fotelik.info Dużo ciekawych informacji:tak:

Ostatnio widziałam ładną pościel - jednej z lepszych firm (nie pamiętam już której) cały komplet w promocji za 130zł (łącznie z baldachimem, ochraniaczem itp), u mnie w hurtowni z art. dziecięcymi. Ale ja już nie kupuję pościeli, bo mam 3 komplety i wystarczy. Za to w hurtowni z pościelą same poszewki też bardzo tanio można kupić. Zorientujcie się czy nie ma gdzieś czegoś takiego w pobliżu Was, można naprawdę sporo zaoszczędzić

Pościel jako taka nie jest potrzebna od razu, ale prześcieradło i ochraniacz do łóżeczka to by się przydało. A że zazwyczaj to razem z zestawie to już dziewczyny całą pościel kupują. Ja wypełnienia nie mam i kupuję dopiero na zimę, nie ma sensu, żeby leżało niewiadomo gdzie.

Dokładnie, kupiłam pościel całą przy okazji. Póki co nie potrzebna ale nie zginie. Ja mam zestaw bez baldachimu bo uważam za zbędny. Z ochraniaczem zapłaciłam 140zł więc nie tak źle. A dwuczęściową można już kupić za dużo mniejszą kasę.

reklama
powiem wam, że kupowałam ostatnio wypełnienie do pościeli za 35zł i poszewki też po 35zł :) z łóżeczkiem dostaliśmy wtedy pościel i ochraniacz i poszewki były tak sztywne, chociaż bardzo ładne, z haftowanym misiem, że kołderka zamiast otulać, sterczała...

fotelik z osłoną brzuszną mam dla Oli, kupowaliśmy jak były wychwalane pod niebiosa (furorę wtedy robił ciasny cybex) i nie zamierzam go zmieniać, przy zderzeniach bocznych i czołowych one są lepsze niż te na pasy, przy dachowaniu może faktycznie coś się dzieje, ale to musi być potrójne chyba, więc nikła szansa, żeby przy wszystkich zabezpieczeniach samochód tyle razy dachował... takie moje zdanie. zresztą, gdyby były naprawdę aż tak niebezpieczne, to firmy je produkujące zaprzestałyby produkcji, a z tego co wiem, to ani kiddy, ani cybex, ani concord nie zaniechały, cena poszła w górę, a concord wypuścił w ostatnim czasie nawet jakiś nowy model

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry