reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
my karuzelkę dostaliśmy na chrzciny (Ola miała miesiąc) i w sumie dopiero niedawno przestała się nią bawić (muzyczkę sobie puszczała). zabawkę taką z metkami/kółkami/itp kupiłam jak miała coś koło 3 miesiące, o ile dobrze pamiętam

reklama
Fakt, zapomniałam dodać do tego jedzenia i spania jeszcze płacz :sorry: A takie jakieś grzechotki? Bo chyba czymś stymulować takiego malucha też trzeba?

My jakoś w styczniu byliśmy u znajomych, których córka w maju skończyła rok i kupili nam wtedy prezent dla małej karuzelę (daleko mieszkają i pewnie nieprędko się spotkamy). Polecali szczególnie. Mówili, że czasami Ola budziła się w nocy i zajmowała się karuzelą i zasypiała. Mocno chwalili.

Lilla, równie dobrze można narysować czarne linie na białej kartce, też dziecko będzie się patrzyło jak zahipnotyzowane.
Karola uwielbiała się wpatrywać w przewijak w paski (jest na avatarku)

Lilla, równie dobrze można narysować czarne linie na białej kartce, też dziecko będzie się patrzyło jak zahipnotyzowane.
Karola uwielbiała się wpatrywać w przewijak w paski (jest na avatarku)

ale paski to nie to samo co kotek czy ptaszek, pewnie można samemu zrobić taka książeczkę drukując obrazki z netu. Ja uważam że obrazki są lepsze niż same kropki, czy paski.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry