reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Świetne są też książeczki z serii "oczami maluszka" - też właśnie takie czarno białe.
Moja koleżanka zrobiła taką.... hmmm kurcze brakuje mi słowa - ale na nitce lub sznurku popowieszała różne kształty czarno-białe - dziecko dłuuuugo się w to wpatrywało.

Karuzelkę mieliśmy - Mati świetnie na nią reagował, niestety połamał ją jak już był trochę starszy ;-) Teraz też już kupiliśmy:tak:

też chciałam kupić taką czarno-białą książeczkę ale w sumie chyba zrobię coś takiego sama :tak:

podrukuję obrazki z internetu albo narysuję coś sama, potem zafoliuję na gorąco w laminatorze i albo zrobię z tego taką a'la książeczkę lub przyczepię do karuzelki :tak:

właśnie a propo karuzeli to macie jakieś sprawdzone, wypróbowane firmy / modele?

kusi mnie Fisher Price ale raz, że jest droga a dwa, że chyba nie da jej się zamontować na łóżeczku turystycznym.

jeśli chodzi o funkcjonalność to chyba Tiny Love wygrywa Tiny Love KARUZELA PODRÓŻNA 3w1 MUZYCZNA RÓŻ NIEB (4252700099) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bo można ją zamontować i na zwykłym łóżeczku, na turystycznym, na wózku czy nawet na foteliku :tak:

My mamy właśnie Fisher Price i wydaje sie niezniszczalna. 3 lata dziala a dopiero niedawno zmienialismy baterie.
Zabawki plastikowe wiec latwe w czyszczeniu, a muzyczka nawet mnie jeszcze nie drazni , mimo codziennego sluchania
Najczesciej uzywamy muzyczki wlasnie.
Sorry za braki w znakach ale przestawilam klawiature i nie moge naprawic:-)

My nie kupowaliśmy jeszcze karuzeli, jakoś nie nastawiliśmy się na rozrywkę dla dziecka. wyprawka tylko i jakiś jeden pluszak. Od koleżanki dostaliśmy za to matę edu, i jakieś inne zabaweczki - właśnie sobie przypomniałam :D

a-propos pamięci to dzisiaj zapomniałam włosy spłukać pod prysznicem i od odżywki mam teraz strąki. Głupieję z dnia na dzień.:happy2:

Lilla - będziesz miała za to SUPER odżywione włosy :)

Karola- chciałam jakąś karuzelkę no ale żadna mi się nie podoboba. A takie co by mi odpowiadały są poza moim zasięgiem cenowym niestety. Ta którą pokazałaś wydaje się jakościowo ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry