reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja też nie mam stanika do karmienia, nie wiem kompletnie jaki rozmiar kupić :( teraz już mam spore piersi, bo rozmiar 65G, a te wszystkie staniki mają mega obwody i największą miseczkę jaką widziałam DD, co prawda nie planowałam karmienia w ogóle, ale postanowiłam spróbować, jak nie dam rady to trudno....

To nie kupuj na razie. Ja też nie mam, mam tylko takie bezszwowe sportowe z gatty póki cycki mi nie wrócą do jakiegoś normalnego stanu na noc i po domu. Na początek będę używać swojego normalnego biustonosza z odpinanym ramiączkiem. Poprzednio z karmieniem mi nie wyszło, więc teraz nie wydaje niepotrzebnie kasy. Jak karmienie będzie ok to może wtedy coś kupię.

Ja w ogóle jestem dziwna, bo nawet w ciąży nie kupiłam żadnego ciucha ciążowego. Powypruwałam gumki z legginsów, żeby nie cisneły, koszulki to mam pełno takich oversize, tuniki, sukienki itp. Teraz taka moda że nawet ostatnio kupiłam sukienkę taką luźną XS w pull&bear, zawsze użyję jej również po. Swoją drogą jak wygląda XL, skoro ja w 8mc-u wchodzę bez problemu w XS? :)
Może te biustonosze do karmienia wygodne są, ale uważam że równie dobrze można poradzić sobie ze zwykłym, zwłaszcza że ja muszę mieć dobrze dobrany i podtrzymujący (70D, teraz 75E), a te do karmienia to chyba rzadko takie sa.

Ostatnia edycja:
KiP są dobrze podtrzymujące. Wiadomo ,że te za 10zł bawełniane raczej się mocno rozciągają, przynajmniej te które widziałam.Na dłuższą metę niekoniecznie. Ale z tych droższych można coś praktycznego i ładnego kupić.

Lila, zawsze mi się wydawało,że po porodzie to raczej mniejszy obwód trzeba wziąć niż w ciąży.Bo jednak obwód z brzuszkiem większy jest.

U mnie z biustonoszami jest tak, że kupiłam rozmiar większy niż miałam zaraz przed porodem, a po okazało się że wcale nie są większe, a tych tanich staników nie ubieram bo po pierwszej próbie się strasznie zniechęciłam i chodzę w normalnych z odpinanymi szelkami. Obwód mam taki jak przed i w czasie ciąży nic się nie zmieniło.

a ja właśnie ostatnio się dziwiłam czemu wszystko takie ciasne w obwodzie, aż wczoraj przed lustrem zauważyłam, że mi brzuch się zaczyna już na wysokości paska od stanika (już tam mam początek górki), więc nic dziwnego, że się dopiąć nie mogę

kupiłam dwa miękkie w esotiqu z moim obwodem i najwyżej będę dopinać przedłużki a jak już będę pewna rozmiaru to dopiero kupię coś porządnego

Undomiel a gdzie kupiłaś przedluzke do stanika? Ja widziałam ze sa na Allegro ale zastanawiam sie czy w zwykłej pasmanterii tez kupie bo nie widzi mi sie płacić za przedluzke 2 zł a za przesyłkę 10.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry