Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Drogie Malgorzatyjak wietrze, to podkladam sobie pod tylek ten duzy podklad i poprostu leze bez majtek, a jak chce wstac do dziecka to pod koldra ubiera majtki? To musi byc okrutnie krempujace...
mocno leci po porodzie? Mocniej niz podczas miesiaczki? Nie wiem do czego to porownac
Potem toaleta, prysznic - pierwsze sikanie po porodzie kazały załatwić pod prysznicem i już na tyłek podkład i majtki siatkowe i tak codziennie. Przy obchodzie nikt mi nigdzie między nogi nie zaglądał, pytali czy był stolec, czy odchody poporodowe są i czy nie mają nieprzyjemnego zapachu. Brzuch macali każdej
, żeby sprawdzić czy macica się obkurcza.Jakoś nie wspominam źle tego wietrzenia. I nie leżałam tylko na podkładzie, miałam podkład + tą podpaskę, więc jak wstawałam do dziecka czy do wc to nie zostawiałam na łóżku czerwonej plamy. A nie trzeba trzymać tej podpaski ręką - można opanować krok gejszy ;-)![]()
i tak tak chodziłam, bo miałam wrażenie, że mi podkład zaraz wypadnie i wszystkie drobiły jak gejsze