D o t i
Fanka BB :)
Makota, a może używany? Gdzieś w swojej okolicy, żebyś mogła pomacać, pojeździć i zabrać do domu 
Te wózki lepszych firm w całości są rozbieralne i można je wyprać.
Dla mnie obrotowe koła to priorytet w wózku. Jeździłam po lasach, śniegach wystarczy zblokować możliwość obrotu koła.
W moim wózku po przełożeniu rączki wielkie koła są z przodu i nawet po plaży dobrze się jedzie
martittka każde dziecko rośnie w swoim tempie, moja wyrosła z gondoli w wieku 4 miesięcy, koleżanki córka w takiej samej gondoli jeździła 8 miesięcy.
Te wózki lepszych firm w całości są rozbieralne i można je wyprać.
Dla mnie obrotowe koła to priorytet w wózku. Jeździłam po lasach, śniegach wystarczy zblokować możliwość obrotu koła.
W moim wózku po przełożeniu rączki wielkie koła są z przodu i nawet po plaży dobrze się jedzie
martittka każde dziecko rośnie w swoim tempie, moja wyrosła z gondoli w wieku 4 miesięcy, koleżanki córka w takiej samej gondoli jeździła 8 miesięcy.
Ostatnia edycja:
mam wprawdzie bartatinę - starszą siostrę fyna, ale to podobne wózki - moja przyjaciółka ma fyna i też jest bardzo zadowolona
Tak samo jak quinny. Małe gondole, kubełkowe spacerówki
Zdecydowanie wolę swojego jedo i założę się, że Adasia długo będę mogła w gondoli z całym opatuleniem włożyć