reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ANilewe moich wielu znajomych uzywalo maxi- cosi a ja chicco i poziom pocenia byl porownywalny. Poreszta jest to 1 fotelik ktory uzytkuje sie najkrocej. Bartol jezdzil do 10-go m-ca. Nasze dzieci szybko nie beda jezdzic w cieple dni.

reklama
Elifit widziałam, on nie jest z cybexem a kiddym, ja mam właśnie kiddy. Fotelik już miałam od ponad pół roku... Tylko ze moim zdaniem biorąc statystyki wypadków, zeby mieć potrójne dachowanie jak na tym filmiku, nie wiem jaka prędkością i jakim samochodem trzeba by było jechać... Większość zderzeń to czołówki i boczne, a tu oslonka wygrywa.... Czytałam dużo jak ten film sie pokazał, bo zastanawialiśmy sie, co zrobić, ale postanowiliśmy nie kombinować. Chociaż przy starym samochodzie, który był mały i bez systemów, kto wie, jaka by była nasza decyzja...

ImageUploadedByForum BabyBoom1395914917.648068.jpg to tak w ramach ciekawostki ;) wozek o ktorym mysle. Ciagle utwierdzam sie w mojej decyzji ;D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1395914917.648068.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1395914917.648068.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 124
Zobacz załącznik 617252 to tak w ramach ciekawostki ;) wozek o ktorym mysle. Ciagle utwierdzam sie w mojej decyzji ;D
A nie wydaje Ci się że nawet jak oparcie jest w pozycji siedzącej to dziecko nadal jest półleżące?
Ja rodziłam w 2007 i kilka dziewczyn z ówczesnego forum kupiło xlandera, to bardzo na to narzekały, podkładały poduszki pod plecy, dzieci nie dawały się zapiąć w pasy, a w tym wózku chyba nie ma tego połączenia pałąka z siedliskiem.

A nie wydaje Ci się że nawet jak oparcie jest w pozycji siedzącej to dziecko nadal jest półleżące?
Ja rodziłam w 2007 i kilka dziewczyn z ówczesnego forum kupiło xlandera, to bardzo na to narzekały, podkładały poduszki pod plecy, dzieci nie dawały się zapiąć w pasy, a w tym wózku chyba nie ma tego połączenia pałąka z siedliskiem.

A powiem Ci szczerze ze nie patrzylam jak jest z oparciem w tegorocznym modelu. Musze sie przejsc do sklepu ;)

reklama
Ciężko coś o nim napisać, nie ma podanych żadnych wymiarów, wagi, rodzaju spacerówki, czy fotelika...
Ja bym się nie zdecydowała na wózek bez skrętnych kół.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry