reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bephanten kupiłam, ale on raczej awaryjnie będę stosować a chciałam purelan albo maltan właśnie kupić docelowo. Oj tam, jakoś do tej pory nie słyszałam złych komentarzy o maltanie, poza tym jak się kisi cycki to i czy purelanie można grzybicy dostać..:sorry:

reklama
Maści do sutków przerobiłam kilka, dopiero purelan pomógł, maltanu nie miałam, więc się nie wypowiem. Nie wiem też czy purelan pomógł czy już się miało to krwawienie + strupy ku końcowi, ale i tym razem kupię. Szkoda, że to cholerstwo takie drogie :sorry:
Kopacz zgadzam się z Małgorzatkar co do materacyka lepiej pomacać.

Fotelik kupiliśmy ten safety_1st_mimas_13_s.jpg
A materacyk kupiliśmy taki:
[h=1]02 Materacyk dziecięcy dwustronny Lux[/h]
line.gif

[h=2]Opis produktu:[/h] Materacyk dziecięcy dwustronny Lux jest dwustronnym materacem dziecięcym przeznaczonym od pierwszych dni życia dziecka. Mata z naturalnych włókien kokosowych zapewnia stabilne i wygodne ułożenie dziecka. Wkład materaca stanowi bezfreonowa pianka poliuretanowa, jednostronna płyta kokosowa spryskana naturalnym lateksem o grubości 10 mm. oraz wnętrze materacyka pokryte zostało włókniną puszystą która nadaje komfort dziecku. [h=2]Wkład:[/h] Kokos-pianka-włóknina puszysta [h=2]Pokrowiec:[/h]
  • - zapewnia doskonałą cyrkulację powietrza
  • - wspaniałą regulacje poziomu wilgotności
  • - zalecana dla skóry wrażliwej
  • - nie zawiera żadnych chemicznych dodatków
[h=2]Cechy materacyka:[/h]
  • - Lateksowana wkładka z naturalnych włókien kokosowych
  • - Stabilne oparcie
  • - Zdejmowany pokrowiec
  • - Materac dwustronny
  • - Pranie mechaniczne pokrowca
  • - Idealne podparcie dla kręgosłupa
  • - Komponenty posiadają właściwości antypodowe, rehabilitacyjne,
    przeciwodlężynowe
  • - Produkt polski
[h=2]Wymiary:[/h] (dł. x szer. x wys.) 120 x 60 x 11 cm.

dwustronny.png
oparcie.png
kokos.png
pokrowiec.png
pranie.png
trwalosc.png
grzyb.png
wentylacja.png

Załączniki

• safety_1st_mimas_13_s.jpg
    safety_1st_mimas_13_s.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 71
Dziewczyny a tak odnośnie maści - bepanthen trzeba zmywać a te pozostałe, o których piszecie? Ja używałam tylko bepanthenu ale wy polecacie inne to i ja może się skuszę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry