Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nie no pewnie.... to oczywista oczywistość tak tylko mi się skojarzyło co słyszałam, na hasło baldachim i nie mówię że mieć nie będę, zastanawiam się....
TO ja bym musiała prać ten baldahim codziennie chyba patrząc na to jak się u nas kurzy...Scieram kurze codziennie i codziennie jest warstwa...Szlag mnie trafia!
Ja mam zamiar kupić moskitiere i na wózek i na łóżeczko. Maluch pojawi się o takiej porze roku, że zaczyna latać tego wszystkiego cholerstwa i wolę ustrzec go przed ugryzieniem niż poźniej smarować jakimiś mazidłami
o jaaaa przypomniałyście mi, że muszę kupić moskitiere do wózka zapomniałam zupełnie Latem często wyjeżdżamy na kaszuby czy to na naszą działkę czy do teściów, a wiadomo jak to z owadami nad jeziorem bywa;/
ja wczoraj zamówiłam na allegro x-landera czekam jak przyjdzie i mam nadzieję że stan taki jak zapowiadało ogłoszenie...bo kupiłam używany.jeszcze z tych większych rzeczy łóżeczko,ale już wiem jakie,fotelik,wanienka,karuzelka...aaaa i jeszcze muszę nianie elektryczną
ja używałam na dwójkę dzieci jednorazowo,super sprawa,do roweru czy na spacer zamiast wózka,łatwo można z nią biegać,ale jest raczej dla dzieci od roku