Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No właśnie kurcze nie ma. .. wszystko jakieś podobne s jak już się na jedne zdecydowałam to mieli tylko 5szt i niestety nie można domowic szóstej. .. ehh....
no dokładnie wszędzie ten róż jak z początku miałam małej nie kupować duzo różu ale nie ma dużego wyboru, także dużo mam w tym kolorze rzeczy.
A dziewczyny polecanie jakieś podkłady poporodowe? Często mi się w sklepie rzucają w oczy z Bell, dobre są?
Jak rodziłam Igorka podkłady w szpitalu bez limitu dawali. I kilka wzięłam do domu. Ale tak naprawdę duże podpaski lepiej się u mnie sprawdzały. Takie podkłady są wielkie jak autentyczna książka telefoniczna, więc chodzenie z nimi to koszmar.
No boskie, boskie, szkoda tylko, że mam już prawie wszystko, co potrzeba na te pierwsze 2-3 miesiące... :-( Niech no tylko szkrab przekroczy 70 cm wzrostu... Będzie ubrany lepiej, od własnej matki
Chyba strzelę na blogu jakiś post o nowych kolekcjach dla dzieciorów
Kocyk pierwsza klasa.
dla chłopców w ubraniach dominują szarości ,zielenie, granaty, czerń.
a dziewczynek bardziej żywe.sukieneczki bardziej fikuśnie. a może ja już przywykłam do dziewńczyńskich ubranek.