Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja chyba nie kapuję. Dlaczego dzieci nie mogą być razem w pokoju?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja chyba nie kapuję. Dlaczego dzieci nie mogą być razem w pokoju?
Kitka u mnie Maluszek póki co będzie z nami w sypialni.
wprawdzie mamy jeszcze wolny pokój ,ale jakoś nie umiem zostawić dziecka samego w pokoju. muszę słyszec jedo oddech.
taka poje..... jestem,![]()
Ja też nie wyobrażam sobie, żeby brzdąc spał w innym pokoju niż ja;-) Z 1 córą też tak było;-)Oczywiście, że mogą ale...między 1 a 2 córą będzie prawie 6 lat różnicy- Majka chodzi do szkoły, musi się wysypiac. Poza tym nie wyobrażam sobie, żeby we własnym pokoju musiała siedzieć jak mysz pod miotłą, bo siostra śpi, a wiadomo, że takie maluszki śpią baardzo dużo. Dziewczyny będą miały razem pokój jak druga córcia będzie miała minimum rok- 1,5. Do tej pory planowalismy, żeby spała razem z nami.
. Oczywista 6 latce tez można wytłumaczyć ale czy jej radość w pewnym momencie nie będzie na tyle silna, że zapomni o tym to już nie gwarantuje. Poza tym odgłosy z kuchni itp nieee to nie dla mnie....:-) Nie zamierzam skakać koło małej na palcach co to to nie:-) ale w naszym domu z reguły jest głośno:-)ciągle ktos przychodzi, ciągle coś gra - nie lubię ciszy:-) Może i wybrzydzam ale na głowie stanę, żeby do maja mieć tą sypialnie...dla komfortu całej rodziny ;-)