No to ja się pochwalę ubrankami dla mojego Wiktorka

Kupuję bardziej unisex bo nie wiem, czy druga nie będzie dziewczynka ( w planach) : ) Typowo dla chłopca też mam zamiar coś kupić bo przecież w samych bezpłciowych dziecka nie będę męczyć, by mnie później zapytało o zdjęcia "mamo, ale dlaczego Ja jestem ubrany wszędzie tak jałowo... ._. ? ) haha
na pierwszym zdjęciu (wiem, że są tu mamusie z UK ) ciuszki z Primarku.. nie wiem, czy to się dokładnie po polsku "body" nazywa czy jak.. w każdym razie z tego samego materiału i w sumie tej samej jakości są ciuszki w Bootsie. Różnica polega na tym że w Bootsie widziałam komplecik 5 sztuk za 10 funtów a w Primarku komplet 7 body za 7 funtów. Skarpeteczki też z primarku. Drugie zdjęcie to nieudany trochę zakup z B&Mu ... nieudany bo body krzywo zszyte.. :/ czego nie zauważyłam a paragonu już nie miałam by zwrócić. Trzecie zdjęcie to dzieło babci Wiktorka.. jak tylko dowiedziała się że w ciąży jestem to bodajże wyszydełkowała takie cudeńka :-).
Póki co z zakupami jeszcze w polu.. mam nadzieję w kwietniu już wszystko kupować po kolei.. by w maju mieć całą wyprawkę. Już chodzę z Partnerem po sklepach i orientujemy się cenowo/ jakościowo w produktach

Dopiero co wprowadziliśmy się do nowo wynajmowanego mieszkanka i niestety stąd te opóźnienia..
Łóżeczko i pościel zamawiam na pewno w Polskim sklepie internetowym (działającym w Anglii). Podam stronkę jak tylko znajdę bo gdzieś się zawieruszyła

. Kocyki.. kocyki z tego, co widzę to najpiękniejsze wlaśnie w Polsce mają.. i takie według mnie bynajmniej najbardziej trwałe. Czytałam tu o żabach, sowach i o czymś jeszcze... Ja mam natręctwo jakieś na żyrafy

! Odnosząc się do kocyka to tylko takie ciekawe znalazłam niestety.. bo nie podoba mi się haft żyrafki w jednym rogu tylko.. albo coś na cały kocyk ładnie, mięciutko.. albo w ten sposób :
Giraffe BLUE Baby blankie / comforter minky soft sookie blanket baby gift | eBay
cudo