Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas raczej były ortodontyczne, bo te okrągłe jakoś do mnie nie przemawiały. Ale za to Kuba właśnie nie chciał silikonowych, tylko kauczukowe i czytałam, że wiele dzieci tak ma.
No i kupowałam przeważnie Canpola.
a powiedzcie jak wyparzacie te smoki?ja sterylizatora nie mam,kiedyś chwile gotowałam smoczki ale nie jeden mi się zniszczył,teraz myślę że po prostu wrzucę na chwilę do wrzątku,ale już bez gotowania
noirel, jak dla mnie cenowe przegięcie, a w dodatku te wzory to powielenie wszystkiego rynkowego
chociaż zdjęcia oddają produktom sporo estetyki w wykonaniu, to trzeba przyznać
ja do wózka nie kupuję na razie nic.. bo nie wiem co w ogóle mogłabym tam włożyć.. ale na pewno kocyk będę mieć więc na pewno będę go używać w wózku
a jeśli chodzi o wzory, to mnie sowy jakoś nie wzruszają, ale taką mam zajawkę na tygryski, ale niestety Disneya produkty to też cenowe przegięcie, szczególnie dla rozmiarów 56 i 62:-(