reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Dziewczyny a kupilyscie juz podklady poporodowe ? Tylko tego brakuje mi do spakowania torby i nie wiem jakie kupic. U mnie w aptekach same Bella a podobno one są kiepskie ...

ja dostałam bella...

ja próbuję dokupić sam wkład do rożka kokosowy...ale nigdzie nie ma,więc chyba kupie drugi rożek...gapowe się płaci:no:

Kolrowa śliczna karuzela :happy2: ja dostałam od koleżanki taką Produkty - Canpol

Na allegro znalazłam takie podkłady hartman i mają dobre opinie, chyba je zamówie :dry: tym bardziej, że ta sama firma robi majtki poporodowe i dużo osób je kupuje... eh... no nie wiem co zrobić...
Dziewczyny w pracy i moja bratowa mówiły że bella są okropne bo zachowują się jak wielki kawał waty w kroku ... podejrzewam że to nie jest za przyjemne uczucie...:dry:

a ja właśnie wróciłam z zakupów, podkładów nie kupuję bo ostatnio w szpitalu dawali, i mieli też te duże podpaski belli, więc teraz zwykłe podpaski kupiłam, wkładki laktacyjne, wanienkę, oliwkę i płyn do kąpieli hipa, szczotkę do włosów, pampers 2 bo 1 nie było :no: i smoczki do butelek i chyba mam wszystko.....

reklama
Do góry