Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sembo, ale Cię obdarowali! Też chciałam zrobić babyshower z parapetówką, ale niestety się zesrało na koniec ciąży z tym moim leżeniem i nie dość że nie jestem w stanie zorganizować imprezy to nie mam ochoty żeby mnie ktokolwiek oglądał w takim stanie...
noirel wyslij zaproszenia i na nich wytłumacz ocb i jaki jest tego cel Ja się dowiedziałam ostatnio że w UK to tez jest nowa tradycja (ma dopiero jakieś 10 lat) więc pewnie pochodzi ze Stanów. Fajna sprawa, pomaga rodzicom bardzo i jest fajnym urozmaiceniem dla mamy jak już siedzi w domu na macierzyńskim
a ja leżę i leżę i niedługo przeleżę zimę, wiosnę i ....dupa żadnych fajnych ciuszków nie kupuję, tylko mąż robi wyprawkowe zakupy a tak bym chciała sobie powybierać, poprzeglądać:-(
sembo jakie prezenty:-) normalnie gotowa wyprawka
j-ulka ja miałam to samo a ostatni nabytek męża dla Ady to majtkoworóżowa wanienka
nanu skarpetunie fajowe! Ja kocham malutkie stópki i ich ubranka