Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kamila, legginsy ciążowe znajdziesz na Allegro w śmiesznej cenie :-)
O, w Smyku dziś kupiłam zestaw dwóch kaftaników i dwóch półśpiochów po 28 złotych za zestaw i teraz żałuję, bo na Tablica.pl znalazłam zestaw olbrzymi chłopięcych ubranek za 85 złotych...
Kamila ja kupiłam kilka par spodni i spódnicę na allegro, to rzeczy używane ale w bardzo dobrym stanie płaciłam po 20 zł na licytacjach. Poszukaj a na pewno coś znajdziesz
ja patrze sobie szydełkowe cuda na allegro dla maluszków,kiedyś znajoma zrobiła mi śliczny kapelusik do chrztu dla małej,był o tyle fajny że był sztywny,jakby krochmalony,bo te na allegro to wszystkie takie luźne,naciągane jak czapki:-(
ja dzisiaj kupilam cieniutki kocyk,piekniuchna narzutke taka do wózka,różowe spodenki ogrodniczki i 2 czapki.
Od dwoch dni siedze i przegladam wózki...... juz chyba przejrzalam czym świat dysponuje..... eh.... moze ze dwa mi sie spodobaly