reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy majóweczek

reklama
kamila ja widziałam w sklepie wózki bebetto.wyglądają całkiem przyzwoicie:-)
sembo foteliki pasuje prawie do każdego u nas nawet na maricie. pewnie u Was jest tego jeszcze więcej.

ja dziś chyba kupię wózek :-)

No przecież padam na gębunię :-D
Byłam sobie na zakupach w E.Leclercu, a tam t-shirty niemowlęce bawełniane za niecałe 3 złote (sic!!!) i do tego sweterek kupiłam za 7 złotych, cieplutki, zasuwany, z bardzo przyjemnej tkaniny w kolorze khaki... :szok: Poprzeceniane jak cholera :-)

laru28 ciuszki dla malucha musisz miec i cieplejsze (na chłodne dni czyli cieplejsza bawełna, plusz, sweterki) i ciensze na cieplusie dni (u nas czasem stykał bodziak i nakrycie pieluchą do spania) poza tym maluch po urodzeniu bedzie musia byc przez pare dni cieplej ubierany i stopniowo bedzie sie przystosowywal do naszej temperatury powietrza...

Dokładnie jak Mysiak pisze.

Ja kupuję głownie bodziaki z krótkim i takież rampersy.
A to co na wierzch będzie zależało od temp na zewnątrz. Tym bardziej, że do wózeczka i tak będzie kocyk.

Ja kupuję głownie bodziaki z krótkim i takież rampersy.
A to co na wierzch będzie zależało od temp na zewnątrz. Tym bardziej, że do wózeczka i tak będzie kocyk.

Ja też tylko parę letnich ubranek dokupię bo cieplejsze po dzidziaku koleżanki dostanę a nie ma co szaleć z ilością bo momentalnie córcia ze wszystkiego wyrośnie:-)

laski jaki ja dziisiaj wozek wypatrzylam na allegro.normalnie zakochalam sie od pierwszego spojrzenia.oczywiscie kolor jasny bo tylko te mi serce podbijaja.wiem wiem nie praktyczne itd najwyzej bede czyscic jak wariatka:+)) potem wrzuce link bo teraz pisze z komorki.

co do ubranek zarzadzilam dzisiaj zakaz zakupow.sluchajcie ja mam tych ciuszkow tyle ze trojaczki by sie spokojnie w tym wyhowaly;)

ja wszystko kupuje z ubranek, bo nie zostawiałam nic po córecze zresztą jeśli nawet bym tak zrobila to ja miałam same różowe ,a w różowe syneczka nie będę ubierać:-)
koniecznie wstał linka z wózeczkiem

reklama
Dzisiaj wydałam niezla sumke na Nataszke.Kupilam ubranka,kocyki i łózeczko. Jeden wiekszy zakup z głowy:-D wózek w nastepnym miesiacu.

oto łózeczko:
SERCA / SAFARI łóżeczko szuflada materac posciel (2934033240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

taki wózek w przyszlym miesiacu kupujemy chyba ze znowu cos innego me serce podbije. kolor biały.
NOWOŚĆ! PIĘKNY WÓZEK ROMANCE 3W1+TORBA+FOLIA+MOSK. (2905980588) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry