reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majóweczek

Ewelinka, dzieki za odpowiedz. Masz racje, ze w glownej mierze to kwestia gustu, ale i praktycznosci, stad moje pytanie. Sama sie zdziwilam czytajac o adoracji wozka przez owady z uwagi na kolor zielony :) Poki co ten zielony jakos mnie sie bardziej podoba. W sumie to moj tato zwrocil mi uwage na jeszce inny aspekt - bezpieczenstwo, a jest zawodowym kierowca od wielu lat, ze takie szare, czarne i inne bure kolory nie sa tak widoczne na drodze dla kierowcy a taki zielony czy inny zywy kolor od razu widac. Coz jeszcze mamy troszke czasu na zastanowienie sie, ale piszcie dziewczyny bo kazde info cenne :)

reklama
Ja wybierajac kolor sugerowalam tym ze mi sie podobal,teraz co prawda z checia bym sobie a raczej malenstwu inna bryke sprawila i najchetniej jakis niebieski(co ciaza to inny kolor mi sie podoba) ale tamten jest w super stanie wiec szkoda pieniazkow wydawac na kolejny:-)

Wiesz co, ja poprzednio miałam zieleń i było ok. przyjaciółka miała delikatnie inny odcień i to był koszmar. Cały sezon meszki, czarne muszki i najróżniejsze inne stworzenia latająco - bzyczące.

serio to kolor ma znaczenie jeśli chodzi o robaki :szok: nie wiedziałam.
ja będę mieć czerwony ,bo córeczka taki wybrała,

zamówiłam wózek,wanienkę i łóżeczko z pościelą,teraz tylko wypatrywać kuriera :)...aaa i pierwsze dwa prania zrobione,zostało 3 najważniejsze ale R. kupił dwa proszki do koloru więc czekam na proszek do białego:)

a ja właśnie nakupiłam pierdół szpitalnych typu majty poporodowe, podkłady, jakąś herbatkę na laktację dorzuciłam, krem na sutki, płyn do kąpieli dla Matyldy....
W magnolii kupiłam jej też dziś smoczek a sobie nakładki na sutki...

kobietki ja mialam x-landera granatowo-zielonego 540x405_wozek-spacerowy-xlander-w-4785561.jpg
mniej wiecej podobne kolorki miał... i niestety muszki sie czepiały....a zwłaszcza takie małe czarne robaczki nam latały...

dzieki dziewczyny za odzew w sprawie koloru wozka, jak bede miala troszke wiecej czasu wkleje ten wozek i powiecie co myslicie, czy to wlasnie ta zielen co przyciaga robactwo :p Jednak to ma jakies znaczenie, musze sie grubo zastanowic, mam jeszcze wybor miedzy fioletem i grafitem.

Hej :)
Mi ostatnio przyszła elektroniczna niania philips avent, jest już sprawdzona, bałam się że może między piętrami nie odbierać ale słychać wszystko, jest niesamowicie czuła, nawet lekkie pomiaukiwanie kota słyszałam w odbiorniku. :) super sprawa !
Oprócz tego na weekendzie, było malowanko pokoiku, stoi już łózeczko, reszta w przyszłym tygodniu. Tak się rozkręciłam że do końca lutego chyba bedę gotowa na poród :pP

A z tym kolorem wózka, to jak myślicie, turkusowy też może być niebezbpieczny i przyciągać owady?

reklama
Do góry