Purchawka
Mama Lolka :-)
xaktora wersje masz ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
xaktora wersje masz ??
No tak jak napisałam wczesniej, jestem z niego w 101% zadowolona. Jak mijam mamy którym wózek trzeszczy i piszczy to wtedy jestem zadwolona ze swojego wyboru jeszcze milion razy bardziejta jest wg mnie najlepsza !!
No tak jak napisałam wczesniej, jestem z niego w 101% zadowolona. Jak mijam mamy którym wózek trzeszczy i piszczy to wtedy jestem zadwolona ze swojego wyboru jeszcze milion razy bardziej)) Stabilny, cichutki i bardzo wygodny do prowadzenia
Balam sie tylko tej gondoli, bo wszyscy ciagle mowili,ze taka niby mala. Wcale taka mala sie nie okazala :-)
TEZ taka Asia mampisałyscmy o niej w watku butelkowe mamy
i akoza chyba tez ma
super sprawa![]()
ja ostatnio mwsadzilam agatke do gondoli x-landera ... w porownaniu z moja jedo JEST MALA !!!!! wierz mi![]()
Ja mam substytut jedoNo to się zastanawiam po co większaSkoro moje przerośnięte dziecko się w tej mieści i wcale nie narzeka , a i tak niedługo już spacerówka, bo w gondoli za ciepło się robi
![]()