• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

a ja zabralam sie za prezenty ... juz kupilam agatce szczeniaczka z piramidka ... na dniach jade po gry dla siostrzencow /narazie mam 2 zalatwionych/ ... no i ciagle zastanawiam sie na dwoma starymi koniami !!!

reklama
Ja też już myślę o prezentach małemu planuję kupić kolejkę typu Tomek i przyjaciele, rodzicom zamówię kalendarze ze zdjęciami małego w formacie A3 a reszcie jakieś drobiazgi.

Ja też już myślę o prezentach małemu planuję kupić kolejkę typu Tomek i przyjaciele, rodzicom zamówię kalendarze ze zdjęciami małego w formacie A3 a reszcie jakieś drobiazgi.
ja też myślałam o takim kalendarzu dla dziadków pod choinkę :tak: a wszytskim którzy przyjdą na urodziny Gabi damy filmik z przeglądem najważniejszych momentów z życia Gabrysi :tak:

witam, mam pytanie czy już zmieniłyście fotelik samochodowy na większy? mojej zuźce nogi wystaja z tego pierwszego i zamierzam kupić maxi Cosi priori XP. macie jakieś doświadczenia z tym fotelikiem???

Ja już zmieniłam fotelik niestety ze względów finansowych kupiłam taki na jaki było mnie stać RAMATTI VENUS KOMFORT. Małemu jest wygodnie była już jedna sytuacja z ostrym hamowaniem jak na razie się sprawdza.

witam, mam pytanie czy już zmieniłyście fotelik samochodowy na większy? mojej zuźce nogi wystaja z tego pierwszego i zamierzam kupić maxi Cosi priori XP. macie jakieś doświadczenia z tym fotelikiem???

priori nie jest zle ale osobiscie tobi jest lepszy ... ma lepsze wyniki w testach i troche fajniejsza budowe ...
prior jest za to TANSZY ... ogolnie twierdze ze maxi cosi zna sie na rzeczy :)

reklama
witam dziewczyny mam pytanko do was
czy któras miała moze " szelki do nauki chodzenia " niewiem czy sa bezpieczne niby pisze ze tak i ze ortopedzy je pojecaja ale chciałam sie zapytac Was
1306494024.jpg

fotelik kuilismy własnie równiez nie stac mnie na fotelik jakis extra ale mój brat go ma juz od 2 lat i sa super zadowoleni
a jest to fotelik CONECO ZENITH 9-25 KG
a co probonujecie na swieta dla smyków?
my na mikołaja kupilismy szczeniaczka uczniaczka fisher price
na mikołaja planujemy Zyrafe z piłeczkami fisher price (jest bardzo stabilna dziecko uczy sie równiez wstawac i oczywiscie bawi sie )
a na roczek nie mam bladego pojecia !!! moze cos polecicie ???
pozdrawiam asia mama 11 miesiecznej Nicolki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry