Chérie
Mama Danielka
Może dlatego że nowy był?
My mamy używany i budka klika, tak samo w wózku siostrzenicy.
Takie głośniejsze kliknięcia ale nie przeszkadza mi to
nie wiem, może... ja miałam obawy, że będzie mi to dziecko budziło

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może dlatego że nowy był?
My mamy używany i budka klika, tak samo w wózku siostrzenicy.
Takie głośniejsze kliknięcia ale nie przeszkadza mi to

4w1 Wózek Jumper F X wózki TAKO new FX +gratisy (829551730) - Aukcje internetowe Allegro
to jest nasz wybór.. z tym że nie przez allegro a w sklepie.. tylko nie umiemy zdecydowac sie nad kolorem..
no i koła najprawdopodobniej wszystkie duże.. ale też nie wiem.. bo przednimi małymi też się nieźle smiga..
Tyle mniej wiecej trwa naprawa. Kolor prawdopodobnie czarno-zielony. Podobaja mi sie jasne kolory, ale z opowiadan znajomych sa bardzo niepraktyczne:-(Pozdrawiam ;-)tez sie zastanawiamy nad czarno zielonym ale chcemy jeszcze czrwono czarny zobaczycHejka :-)My tez stawiamy na ten wozek a dokladnie na Jumper X- dwa kola przednie ruchome, co podobno jest rewelacja w zastosowaniu. Sztywne wszystkie cztery kola sa niepraktyczne, szczegolnie gdy wozek wazy ok 15kg .Zreszta te przednie kola mozna ustawic na sztywno. Kupujemy w sklepie, kosztuje u nas 3w1 1280zl, ale nawet jak sie cos zepsuje zapewniaja zastepczy- super bo nie wyobrazam sobie brak wozka ponad tydzienTyle mniej wiecej trwa naprawa. Kolor prawdopodobnie czarno-zielony. Podobaja mi sie jasne kolory, ale z opowiadan znajomych sa bardzo niepraktyczne:-(Pozdrawiam ;-)
tez sie zastanawiamy nad czarno zielonym ale chcemy jeszcze czrwono czarny zobaczycpozdrawiam :*
nie wiem, może... ja miałam obawy, że będzie mi to dziecko budziło![]()

a macie wszystko kola duże czy przednie małe? bo nie wiem czy jest różnica jakas miedzy jednymi a drugimi..my kupiliśmy czarno-czerwony, i naprawdę ładnie sie prezentuje![]()
a oto i nasz wielki zakup !!! wozeczek jest moim zdaniem REWELACYJNY !! kosz olbrzymi, miekki, swietna gondolka, jakosc wykonania super ... no jestem zadowolona na ta chwile
no i oczywiscie Matylda w roli testeranajpierw w oczekiwaniu na zlozenie a potem juz glowny testujacy
![]()
a oto i nasz wielki zakup !!! wozeczek jest moim zdaniem REWELACYJNY !! kosz olbrzymi, miekki, swietna gondolka, jakosc wykonania super ... no jestem zadowolona na ta chwile
no i oczywiscie Matylda w roli testeranajpierw w oczekiwaniu na zlozenie a potem juz glowny testujacy
![]()
ja z bartatiny tez jestem bardzo zadowolona:-)