reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Eh przyznam się szczerze że też mi już do głowy przyszły zakupy dla malucha, ale powstrzymam się jeszcze ewentualnie kupię jaką mądra książkę dla przyszłych mam ;)

Ja narazie nie kupuje nic do poki nie poznam płci:) Bo w prawdzie wszystko mam łóżeczko, wózek no i ubranka:) Pokupuje tylko pare nowych ubranek dla chłopca i rozne kosmetyki:) No ale jak bedzie dziewczynka to już wiecej rzeczy trzeba bedzie kupic:)

Ja mam podobnie łóżeczko, wózek i ciuszki są po Zuzi, ale jak by był chłopiec to większe ubraniowe zakupy mnie czekają, na pewno tertrowych trzeba bedzie dokupić, no i bardziej letnich ciuszków bo moja Zuzia z listopada to ja mam dużo kombinezonów, polarów, sweterków wiec cos na pewno trzeba będzie dokupić:-)ale największe wydatki juz za nami:tak: na razie nie szaleje myśle że dopiero jak moze uda sie poznać płeć:tak: ja raczej dla siebie nie mam ubrań bo poprzednim razem to prawie całą ciąże w sukience a teraz?? jak będe miała taki brzuch jak poprzednio to masakra

Ale słodka ta opaska. Fajna jest. :) Ja mam zamiar kupić małe butki, widziałam takie w sklepie. Na jedym jest "50% Mam" a na drugim "50 % Dad" ale to dopiero kiedy powiem rodzicom o ciąży, czekamy do końca pierwszego trymestru, chociaż nie wiem czy wytrzymam. :rofl2:

popatrz na allegro, też są nowe i tańsze niż w sklepach a jest bardzo duży wybór, albo po sklepach internetowych dla maluszków:tak: wyprawka dla pierwszego dziecka jest kosztowna:tak:

reklama
tylko jeśli chodzi o wózek, to muszę go na żywo zobaczyć dotknąć itd..
ale jak to mówi moj M, jeszcze mamy psoro czasu :)

Do góry