reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Anusiak-Białystok - ale piekne mebelki... ojej ... az sie rozmarzyc mozna...

Moje (po Antosiu) dwie komody i łozeczko jedzie jutro do renowacji... zdrapujemy tą bejce ciemną... i akrylujemy na waniliowo :) ...

a tak z innej beczki, jakie zamierzacie kocyki kupować?
polarowe? MIKROFIBRA?
czy jakie?

Ja mam taki po Antosiu - coprawda niebieski - ale jest świetny z H&M z jednej strony bawełniany a z drugiej taki pluszowy... do dzis go uzywam, a fajne jest w nim to ze byl 1000 razy prany - a wyglada jak nowy..

co sezon H&M wypuszcza inne kolory tych narzutek ... wiec mozna je kupic...

jeszcze jeden kupie sobie taki włoski (a zapewne dostane) taki grubiutki...

mam jeszcze dwa inne po Antosiu...

i to mi wystarczy...

grubszy jeden - reszta cieńsze... latem i tak przyrzucam tylko flanelową pieluszką... a zimą w kombinezon...

ceny fajnych kocyków są zabojcze... dlatego jak ktos mnie pytal co chce na prezent to mowiłam ze kocyk i tak kilka dziewczyn ze studiow zrzucilo sie na wloski kocyk - przepiekny dla Antka - ale wiem ze kosztował prawie 200 zł - szok

Mam zamiar kupic sobie taką bluzkę do karmienia... widzialam ja na zywo u znajomej - rewelacja
http://ziabaqlu.com/index.php?kat=14&pid=29

Ostatnia edycja:
Troszkę nie na temat, ale oto zdjątko moich łupów:-)

Załączniki

• Obraz 002.jpg
    Obraz 002.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 52
Melduję, iz w Tesco (przynajmniej na Kabatach) jest wyprzedaż rzeczy dla maluchów :)

Zakupiłam ręcznik kąpielowy z kapturem za 19pln, śpiworek do spania za 28, mięciutkie kapciochy za 5pln i śliniak za 3 pln.

Jest duuzo bodziaków, pajacy, spodenek, kurtek, sweterków, sukienki, mini-mini kożuszki i miski/futerka dla dziewczynek.

reklama
Do góry