reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
moje ręce też odmawiają, dlatego wczoraj zamówiłam nosidełko
efik1 WOMAR nosidełko N7 GLOBETROTER - PROMOCJA (615810262) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieję, że się sprawdzi, bo szaleć z funduszami nie mogę :dry:
mam to nosidełko. dostałam je w spadku od kuzynki i jest z niego zadowolona. jeszcze misia do niego nie wkładałam bo on z kolei nie lubi pozycji brzuszek brzuszek, albo wózek albo jak jest odwrócony do mnie pleckami, ale jeszcze będę próbować

mam to nosidełko. dostałam je w spadku od kuzynki i jest z niego zadowolona. jeszcze misia do niego nie wkładałam bo on z kolei nie lubi pozycji brzuszek brzuszek, albo wózek albo jak jest odwrócony do mnie pleckami, ale jeszcze będę próbować

Maja z kolei lubi taką pozycję, zawsze się we mnie wtula i łapkami łapie mnie za szyję, ale zobaczymy, jak zakup dotrze to zdam relację

Chusta gotowa i sprawdzona. Pierwszy raz wypadł chyba nieźle. Mały wytrzymał 10 min a potem zaczą się wiercić. Wydaje mi się że go zawiązałam trochę za nisko i za luźno.:zawstydzona/y: Niestety nie ma mi kto pokazać jak to zrobić dobrze Zostaje metoda prób i błędów :-) Będziemy ćwiczyć dalej bo inaczej zacznę przypominać szympansa:eek::-)

Wydaje mi się że go zawiązałam trochę za nisko i za luźno.:zawstydzona/y:

Anihira - a co wiązałaś ?
kieszonkę ?
maluszek musi być zawiązany dość wysoko - powinnaś go móc pocałować w czółko.
tu masz sporo instrukcji:
chustomania Instrukcje

Niestety nie ma mi kto pokazać jak to zrobić dobrze

zobacz na forum gazety.
może zadaj pytanie czy jest jakaś mama z Chełma, która moglaby z Tobą poćwiczyć :-)

Kawałek szmaty - chusty i... - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Ćwiczymy podwójny X właśnie wedłóg instrukcji na chustomanii Wybrałam to wiązanie bo mogę chustę namotać bez Kuby w środku:-D
Dzięki za radę aga nie pomyślałam o tym a to forum też przeglądałam kiedy szukałam informacji jak zrobić samoróbkę;-)

Wytłumaczcie mi coś, bo nie wiem... Czytam ten wątek i czytam i myślę sobie, po co piszecie ciągle o wózkach - spacerówkach?? Nie zrozumcie mnie źle, ale zastanawiam się, czy może do wózków, które kupowałyście nie było w zestawie spacerówek... Bo ja kupowałam do starszego dziecka Bartatinę i miała w zestawie gondolę, a po 5 m-cach wymieniłam na spacerówkę i gitara :-D:tak::cool2:
Teraz kupiłam podwójny wózek, ale to co innego.
To jakie w końcu kupujecie te wózki?? :sorry2::baffled::nerd::confused:

Ćwiczymy podwójny X właśnie wedłóg instrukcji na chustomanii Wybrałam to wiązanie bo mogę chustę namotać bez Kuby w środku:-D

ja wiążę kieszonkę - Młodemu bardzo odpowiada jak jest zciśnięty ;-)
2X wypróbowałam jak do tej pory raz. właśnie zachęciło mnie to, że można zawiązać na sobie, a potem wsadzić dziecko. ale wyszła mi średnio i trochę ciężko mi się dociągało materiał :baffled:
a Młody miał śrubki w dupce ;-)

Anihira - a z jakiego materiału szyłaś ?

reklama
W mojej mieścinie zwanej Chełmem znalazłam tylko len z małą domieszką elastyny.Wziełam bo kolejną wolną sobotę na zakupy będę miała może za 2 tygodnie. 5m na chustę kosztowało mnie 30zł Nie jest zła. mogłaby się lepiej dopasowywać ale da się ponaciągać no i nie jest śliska. pogadam jeszcze z mamą to mi wyszpera w Lublinie jakieś płótno bawełniane i będzie kolejna. Na orginalną na razie się nie rzucam bo kasę na operację zbieramy To ważniejsze niż chusta:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry