reklama

Zakupy styczniówek 2009

Adiva - piękne, piękne :-)

Ja w dalszym ciągu sie wstrzymuje z kombinezonem 2 częściowym. Mam już 2 jednoczęściowe i licytuje trzeci. W sumie to mam nadzieje że go nie wygram, dałam swojego maxa i czekam. Faktycznie troche już przesadzam. Mój mąż ma racje.

Ostatnio kupiłam kurtkę i czapkę.
DSC00243.jpg

762684910

reklama
Aaaaaaaleeeeeeeeee zakupy zrobiliśmy....Wow:dry:

W H&M wielka ujnia.....były te w krateczke różowe i niebieskie...szkoda tylko że dwie sztuki...i obie za duże i jakoś dziwnie szyte....W 5-10-15 były bardzo fajne ale sztywne...Ubrałam małemu na próbę kurtke to pewnie cały sklep go słyszał....W Smyku moda jak dla starego niedorobionego a to do cholery niemowlę jest....
Qrde
Poszłam na zakupy....nastawiona na wydanie kasy co sie u mnie żadko zdarza...i co? Wróciliśmy do domu wkurzeni, młody zły i głodny...weszłam na allegro i kupiłam tam...Od razu kupiłam miekkie butki na zimę...W H&M jedyne co kupiłam to piękny komplecik czapka i szalik - jasnoniebieski...

Nastawiłam sie na podbój świata a nie wyjechałam nawet poza własne miasto....

Kupinosia kurtka super a czapka jeszcze bardziej..az zal ze chłopakowi nie pasuje...
Adiva j wczoraj tez nic nie kupiłam... na młoda kurtke fajnow widziałamale ona jej nie chciała... a młodemu chciałam body na ramiaczkach kupic to rozmiaru nie było/..

na fotce Młody w płaszczku po siostrze..
2pttmaf.jpg

Zakupy dla mojej córci w H&M:tak:

kombinezon r.80 (9-12mies)+ czapka i rękawiczki, buciu dostała od mojej siostry w prezencie!

Dżinsy i dresiki r.80 (9-12 mies)

Bluza next za całe 9.99 z allegro jak nówka:tak:

Madziu Krzysiu wygląda superowo!! Ja mam dla małej jeden kombinezon wklejony wyżej, kurtkę puchową i kożuszek taki lekki przejsciowy (dostałam od koleżanki jak nowe)!

A to moja Laurunia jutro 9 miesięcy! w rajstopkach z pingwinkami r.80!!

Ostatnia edycja:
No dokładnie ten kombinezon oglądałam tylko że w wersji niebieskiej :-)

Piękne zakupki zrobiłaś...Bluza ekstra :-)

Krzyś wygląd super...W życiu bym nie powiedziała że to po siostrze...:-)

Spokojnie....sklepy nie są tak samo wyposażone :-) Oni dopasowują sie do potrzeb klientów...A jeśli bedą otwierać to na pewno będzie pełno towaru..To po pierwsze, a po drugie ja mam swoje wymagania dotyczące ubrań dla Piotrka...nie lubie sztywnych i sztucznych tworów...Musi umieć sie swobodnie ruszać..No i moje dziecko jest nietypowo zbudowane więc i z ubraniami jest problem....

Jeśli ten kombinezon z allegro okaże sie niewymierny to se w łeb strzele...Ale koleżanka go zamówiła dla córy i dała pomacać :-) całkiem fajny był...jak na tą cene to aż podejrzane...

KOMBINEZON WIELORYBEK 2 CZ. 9-ok.74 KOLORY (761683406) - Aukcje internetowe Allegro taki -szary

i takie kapciuszko-buciki ŚLICZNE WELUROWE KAPCIUSZKI -BAMBINOS 56,62,68,74 (772862776) - Aukcje internetowe Allegro niebieskie

Mam na oku miekkie kozaczki ale zobaczymy....

adiva mam nadzieje, że na otwarcie to rzucą cos fajnego;-) A jeśli chodzi o ubrania to ja też zwracam uwage na materiał, tez nie lubie sztucznych i tez lubie luźno :)
Te paputki są fajniutkie tylko ciekawe czy ciepłe... ja właśnie się boje czasami z allegro kupować bo nie można pomacać i na zdjęciu nie zawsze widać jak to faktycznie wygląda chyba że są to jakieś ciuchy sprawdzonych firm czy alegrowiczów... ehh tchórz ze mnie

Zerknełam sobie na pogode na 16 dni i powiem Ci że na pewno będą za lekkie...U nas w dzien deszcze ze śniegiem i 4 stopnie...:shocked2:Ubiore na rajstopki ciepłe skarpetki i te paputki...Natomiast po takie cieplejsze ale jeszcze nie usztywniane ide do sklepu...Miałam je obejżeć ostatnio ale jakoś kombinezony mnie dobiły...:rofl2:

Piotrek spi już 2,5 godziny mądrala....pewnie dlatego mam tyle czasu na kompa :-D

super zakupy dziewczyny!!

moja młoda nie cierpi jak jej sie ubiera kurtkę - masakra! pręży się i piszczy, a jak już jej założę to siedzi jak na szpilkach - ręce rozłożone i ta jej mina :eek: masakra :-( jak zbliża się pora spaceru to niedobrze mi się robi :no:
ten kombinezon fajny się wydaje - ale nie wyobrażam sobie jak miałabym młodej go założyć jak on jest tylko na jednej nodze rozsuwany :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry