reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy styczniówek 2009

ja używam oliwke z nivea, z johnsona wcześniej używałam i mnie nie uczulała - a kupiłam z nivea bo tam było takie zdanie: dla kobiet w ciąży :-p ach - co ten marketing ze mną zrobił ;-)

reklama
Oj to teraz się dowiedziałam...na sobie spróbuje, może mnie nie uczuli..a na przyszłość faktycznie będę pamiętać co by Dzidziusia nie narażać i kupię kosmetyki z innej firmy!
Jeszcze dużo nauki przede mną :tak:

ojej dziewczyny to ja też się troszkę wystraszyłam tymi kosmetykami z Jonsona
hmmm....mnie narazie nic nie uczula, ale dla dzidzi w takim razie kupię inne :-D
No proszę a ten jonson ma takie fajne reklamy z maluszkami w roli głównej :tak: a taki niefajny w rzeczywistości :dry:

a my dla maluszka kupimy zwykłą parafinę, 2 krople do wanienki i już potem nie trzeba ciałka nawilżać.
Potem jakiś płyn 2w1 do włosków i wsio.

Oliwii wyszły kiedyś na nóżkach jakieś podrażnienia to kupiliśmy szare mydło i wszystko pięknie zeszło do tej pory myje się w szarym mydełku.

Ja na rozstepy mam Pharmaceris krem, ale niestety nie dziala :-( Na cialo uzywam kremu xerialine z SVR do skory atopowej, ktory jest nieziemsko drogi, ale niestety u mnie nic innego nie dziala...

Moj mezus dzisiaj do mnie zadzwonil i powiedzial,ze zamowil wozek dla malenstwa. Umowil sie ze sprzedawca, ze odbierzemy go w grudniu :-D Wozek Edge duo combi Emmaljunga, kolor Jungle

Załączniki

• edge duo combi.jpg
    edge duo combi.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 57
Ania.Falco u nas raczej z chico kosmetyki i akcesoria mało popularne Ciekawe jakie bedą
Daga - fakt szare mydło jest rewelacyjne na wiele rzeczy...

fajny wózeczek Celinka :tak:

to ja pochwalę się tym co ja kupiłam, ale nie robiłam zdjęć bo wszystko w paczkach jeszcze jest, z allegro skopiowałam zdjęcia ;-)
kocyk akrylowy - bardzo fajny, cieplutki i gruby
body kopertowe z długim rękawem i półśpiochy
skarpetki :-)
okrycie kąpielowe, ale kolor ananasowy :tak:
i kupiłam jeszcze taka torbę na spacery i wyjazdy:
Pojemna TORBA spacerowa + mata do przewijania (447413609) - Aukcje internetowe Allegro

Załączniki

• akryl4.jpg
    akryl4.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 51
  • bodydl7.jpg
    bodydl7.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 47
  • polspioch5.jpg
    polspioch5.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 51
  • sk13a.jpg
    sk13a.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 46
  • 432387979.jpg
    432387979.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 45
reklama
MAMJAKTY wspaniałe zakupki:) i jakie kolorowe:) torba na pewno Ci sie przyda!!CELINKO piękny wózeczek macie dla waszego maleństwa!!Ja teraz na rozstępy używam Dax Cosmetics Perfecta Mama i naprawdę polecam wchłania sie szybko i rozstepow nie widac! wczesniej miałam z Ziaji i też okey:)

Do góry