reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Dziewczyny otwieram ten wątek dla naszej przyjemności. Uwielbiam oglądać i kupować ciuszki dla swojego Igorka.
Jeśli widziałyście lub posiadacie śliczne ciuszki dla swoich pociech pochwalcie się.
A może chcecie coś sprzedać?

Ostatnio zamówiłam z allegro śliczne śpioszki, dzisiaj mają do mnie dotrzeć. Nie moge się już doczekać :-)

KOALA Pajac welurowy GWIAZDKA r.56 ŚLICZNY!!! (718729582) - Aukcje internetowe Allegro
link jest od pajaca, ale sprzedawca ten miał jeszcze wczoraj takie same komplety, tyle ze spiochy+kaftanik.

Te też są śliczne...
KOALA Komplet welurowy 3 MISIE r. 74 EXTRA!!! (731738304) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieję, że ten wątek nie zakończy się na moim poście :-D

reklama
...czasem Wam zazdroszcze bo na allegro jest tyle swietnych rzeczy dla maluszkow a przesylki za granice raczej nie wchodz w gre. My tu kupujemy glownie w Zarze, Kiddys Club, DP am, Gain de blu i El Corte Ingles...

może mnie skrytykujecie ale ja kupuję w 90% w lumpeksach, jest tanio i dobrej jakości, rzeczy ze sklepu predko po praniu blakną i się mechacą, rozciągają. to zdjęcie pajacyka za 3 zł i spodenki na szelkach za niecałe 10zł

Załączniki

• DSC02771.jpg
    DSC02771.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC02768.jpg
    DSC02768.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 88
Beata niby dlaczego ktos mialby Cie skrytykowac? mysle, ze wiekszosc z nas kupuje w lumpeksach. Ciuchy dla malych sa tam praktycznie nieznoszone, niezniszczone i do tego mozna je kupic za grosze.
Ja w 99 % ciuchy dla malego mam z lumpeksow. Kupilam mu tylko nową wyprawke do szpitala. Troche tez pododstawal od gosci... a reszta to albo po kims znajomym, albo z lumpa :-)

Czasem jednak przegladam allegro i jesli naprawde cos wpadnie mi w oko to nie jestem w stanie sie powstrzymac. :-)

Ja nie kupuje w lumpach, ale ciuszki mam od wielu znajomych, bo mamy takie przechodnie więc to się niczym nie różni od tych lumpeksowych. No i wiele ciuszków dostaliśmy na początku.
To chyba normalne, że używane ciuszki są teraz, bo maleństwa tak szybko z nich wyrastają. Ja nie raz wyciągam z szafki śpioszki i się okazują już za małe pomimo, że ich nawet nie założyłam ani razu. Może jak by mnie było stać na wszystko nowe to było by inaczej, a teraz wolę kupić mu jakąś kolejną zabawkę, grzechotkę - bo strasznie lubi się patrzeć i szturać rączką i myślę, że dzięki temu może się lepiej rozwijać:tak:

Ja z kolei baaaaardzo dużo rzeczy mam po Nati.. więc czasami zdarza się , że Szymek jest cały na różowo ubrany:-D :-D:-D śmieje się wtedy, że w końcu mam dwie córeczki, tak jak chciałam:-D a z nowych rzeczy to ma kilka pajacy do spania z tesco z kubusiem i jakies tesco'we, bo tego akurat mi się nie udało odzyskać z ubranek "przechodnich". Poza tym większosc ubran i tak kupuje moja siostra, bo sama jeszcze nie ma dzieciaczków i mówi że jest ich zastępczą mamą... taką do rozpieszczania:-D
Zresztą ja też nie jestem zwolenniczką kupowania ubrań przez internet, bo rozmiar rozmiarowi nierówny:wściekła/y:no... chyba że mam kupić cos na "wyrost"

beata śliczne te ciuszki-zwłaszcza Kubuś (kocham ciuszki Disneya), sama miałam kiedyś rampera Tygryska z kapturkiem i uszami, ale był tak słodki, że już do nas nie wrócił:wściekła/y:

reklama
Do góry