matylda1405
Lipcowe mamy'09
Fajniutki !!!
A jaki kolorek!!???:-)
Słoń :-) Chociaz zebra tez slodka. Ale ja jestem fanka zielonego :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajniutki !!!
A jaki kolorek!!???:-)
Ja mam drewniane krzesełko i tez jest ok. U małej w pokoiku mam drewniane mebelki sosnowe, to chciałam, zeby pasowało. No i potem rozkłada sie je na stolik i krzesełko. Bedzie w sam raz do rysowania
Krzesełko wielofunkcyjne drewniane Agniszka III Klupś
Właśnie rozglądam się za rajstopkami z ABSem na kolanach. Strasznie drogie, ale wydaje mi się, że może pomóc maluchom w raczkowaniu na panelach i kafelkach
Myślicie, że same skarpetki też były by dobrym rozwiązaniem? mam sporo rajstopek na 80-86 po Tomaszku, i gdybym na te rajtki założyła tylko skarpetki z "dwustronnym" ABSem może by wystarczyło
Rewon
Sterntaler Skarpetki do raczkowania Miś z kwiatkiem - opinie o Sterntaler Skarpetki do raczkowania Miś z kwiatkiem
NOWOŚĆ Rajstopy WOLA dla dzieci raczkujących (891376104) - Aukcje internetowe Allegro
Czesc dziewczyny! Dzisiaj musze kupic (zamowic) krzeselko do karmienia. Mam straszny dylemat i zero doswiadczenia w tym wzgledzie... Pomozcie prosze!!!
Na allegro wyszperalam takie - co o nich myslicie? a moze polecacie jakies inne?
KRZESEŁKO BABY ACTIVE do KARMIENIA # Wys 13 zł (902864187) - Aukcje internetowe Allegro
Krzesełko do karmienia BABYONO baby ono 2009 r. ! (895150934) - Aukcje internetowe Allegro
Krzesełko do karmienia BABYLOVE. Max wyposażenie (893303414) - Aukcje internetowe Allegro
Franciszek bierze pluszaka do raczek a nastepnie szuka metki w ktora potrafi wpatrywac sie kilka minut...
... albo uczy sie chinskiego albo sprawdza czy firmowka ;-)
;-)