reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

My ostatnio kupiliśmy małemu nowe krzesełko samochodowe 9-18kg, bo mały ubrany w kurtkę zimową w stare ledwo sie mieścił:baffled: Wasze dzieci, też już sie w swoje nie mieszczą, czy to tylko moje szczęscie tak rozrosło sie w barach:-D

reklama
My ostatnio kupiliśmy małemu nowe krzesełko samochodowe 9-18kg, bo mały ubrany w kurtkę zimową w stare ledwo sie mieścił:baffled: Wasze dzieci, też już sie w swoje nie mieszczą, czy to tylko moje szczęscie tak rozrosło sie w barach:-D

To chyba jakies wirusowe ,bo my tez ledwo ,ledwo:baffled::-D.

A krzesełko do karmienia mamy takie same ,JUla dostał od chrzestnego Karolka.
Drewniane też mamy,ale to jest starszego,obecnie jest w piwnicy.
Nie lubie go szyścić.
Jakaś masakra jest z tym .Drewno nie najlepiej z jedzeniem .

Ostatnia edycja:
Osobiscie polecam krzeslo z IKEA. Jestem z niego BARDZO zadowolona:tak: Łatwo sie czysci i jest stosunkowo nieduże.
IKEA | Krzesła do jadalni | Krzesełka wysokie | ANTILOP | Krzesło wysokie z tacką

To krzesło jest całkiem fajne... jak odczepi się stoliczek to można dziecko posadzić przy dużym stole razem z reszta rodziny, tylko że 2 latek już w nim nie posiedzi :no:ciężko wsadzic nóżki w te otworki... mój Tomcio już się do niego z pół roku nie mieści, a na zwykłym krześle jeszcze nie sięga do stołu :no: u teściów siedzi teraz albo na złożonym kilka razy kocu, albo klęczy na krześle.

W sumie jest tanie.. ale jakby tak pomyśleć że za niecałe 2 lata trzeba będzie kupić drugie... to nei wiem co wychodzi taniej...

reklama
Do góry