reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Ze strony allesa zamawiałyście rozmiary zgodnie z Waszymi wymiarami obwodu biustu i pod biustem? I rozmiar Wam pasuje?

ja od jakiegoś czasu noszę sportowe z wkładkami, zwykłe biustonosze mnie uciskają pod biustem (rozmiar na pewno dobry) i po pewnym czasie zaczyna mnie coś boleć /: a na po porodzie mam kupione dwa miękkie do karmienia, z tego jeden z fiszbiną.

Miq bodziaki w dobrej cenie sa w C&A miałam przy Hani i teraz tez kupiłam, a f&f tez niezle i tez w dobrej cenie. Ze smyka tez miałam ale gorsze jakościowo mi sie wydają.
Co do staników to miałam taki usztywniany z h&m i był strasznie niewygodny i zaraz po porodzie kupiłam z C&A zwykle bawełniane nieusztywniane i one były bardzo wygodne i dobrze biust trzymały.

Ja w c&a często kupowałam,ale ja mam paskudną wodę a tam często białe i po 1 praniu,były żółte,te w smyku też fajne a w c&a jakoś nigdy nie trafiłam na dobrą cenę

Dziewczyny kompletując wyprawkę na pewno też myślicie o sobie. Jestem szczęśliwą mamą i posiadaczką laktatora elektrycznego – lovi prolactis. To mój drugi laktator i różnica jest ogromna. Pierwszy był ręczny innej firmy. W bardzo krótkim czasie jestem ściągnąc dużo mleczka. Samo ściąganie jest bezbolesne. 2-fazowy rytm ssania+ regulacja siły ssania. Odciaganie trwa max 10 min , można to robić jedną ręką , ruga trzymając maluszka . Elektroniczny wyświetlacz , zapamiętuje nasze ustawienia. Zasilany bateriami jeśli trzeba go zabrać ze sobą a nawet możliwość odciąganie ręcznego. Ściąga dużo mleka w krótkim czasie. Warto pomyśleć kupnie o ile któraś Was będzie szukać .

reklama
Do góry