reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

ja już tylko czekam na moją koszulę do karmienia :) a poza tym wózek muszę zamówić i wybrać fotelik. i tyle!

reklama
ja już tylko czekam na moją koszulę do karmienia :) a poza tym wózek muszę zamówić i wybrać fotelik. i tyle!

a propo koszuli jaki rozmiar wybrałaś bo ja już nie wiem do karmienia to znaczy po porodzie to już takiego brzucha nie będzie wiec może wziąć normalny rozmiar jak sie nosi M a nie XXL ??? bo do samego porodu moze byc chyba zwykla nie do karmienia u nas w szpitalu niby dają do porodu ich koszule.........

a propo koszuli jaki rozmiar wybrałaś bo ja już nie wiem do karmienia to znaczy po porodzie to już takiego brzucha nie będzie wiec może wziąć normalny rozmiar jak sie nosi M a nie XXL ??? bo do samego porodu moze byc chyba zwykla nie do karmienia u nas w szpitalu niby dają do porodu ich koszule.........

Dołączam się do pytania: w jakim rozmiarze (w stosunku do tego sprzed ciąży) kupujecie koszule do karmienia i biustonosze dla karmiących? Czy koszule do karmienia muszą być bardzo duże czy wystarczy taki sam rozmiar/trochę większy niż z początku ciąży? Nie mam pojęcia jak duży brzucho zostaje zaraz po porodzie:-p A biustonosze do karmienia? Można kupić na biust takiej wielkości jak w ostatnim miesiącu ciąży czy trzeba większy?

ja kupiłam rozmiar z przed ciąży tz. teraz jest dopasowana ale nie obcisła a jak urodzę i brzuszka nie będzie to będzie troche luzu, a ja nie lubię takich worków dlatego wziełam rozmiar sprzed ciąży.

Pani.Ogla wyślij raz jeszcze link do Twojej koszuli. Bo mi się najbardziej podobała. A nie mogę znaleźć :D

Koszulka nocna ciążowa - do karmienia 100% bawL/XL (5379596314) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ja kupiłam właśnie L/XL, bo zwykle noszę ten rozmiar - lubię luźne, a nie dopasowane ubrania. warto moim zdaniem rozmiar większe, niż się przed ciążą nosiło, bo o ile brzuch schodzi, to jednak nie do końca i waga też nie wraca przecież do punktu 0.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie no wiadomo w S nikt się od razu nie wciśnie........ale bardziej mi chodzi o M czy samo L bez XXXX a jeszcze mi znajoma podpowiedziała przed chwilą że latem sprawdzają się zwykłe koszule na ramiączkach łatwo wyjąć pierś i nie jest tak gorąco chyba też dobra alternatywa;-)

reklama
Moja lista rzeczy jakie mam i nie mam ;) he he ;)

liista.jpg

Załączniki

• liista.jpg
    liista.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 180
Do góry