reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

HI HI!!!!!!!!!!:-D:-D
A właśnie dziś miałam Wam napisać - że jak dziś włączyłam suszarkę na chwilę to mała zasnęła!!!!!! Potem wstała - ja znów włączyłam i znów zasnęła!!! TO MAGIA!!!! Tak samo mam z laktatorem elektrycznym - ostatnio więcej ściągam bo mała nie chce ssać i jak go włączam - to szumi i mała zasypia - hehe:-D
Ponoć w brzuszku też były podobne szumy i malutkie dzieci się uspakajają.... DOBRE TO!!!

reklama
Smiejcie się ja dzisiaj 3 razy musiałam uzyć suszarki taki koszmarny dzionek mi sie trafił i na szczescie jest niezawodna bo chybabym sobie wszystkie wlosy wyrwała dzisiaj z rozpaczy, wczoraj malutką chwaliłam ze grzeczna jak aniołek to dzis nadrobiła chyba pomysle nad ta płytką albo sama suszare nagram :tak::-D:-D:-D

Właściwie nie wiem czy na dobrym watku to pisze ale obejrzałam " To nie tak jak myslisz kotku" i normalnie miałam taki masaz brzucha ze śmiechu, że szok.
Oczywiście nie kazdemu moze sie podobac ale moim zdaniem był super ( asystent Bazyl nie do pobicia normalnie) :rofl2:

spox, tak jak pisałam, kazdy ma inne odczucia i co innego go smieszy, ja np. nie trawie ang. humoru w stylu Monthy Pytona, a niektórzy sie zachwycają;-)

Jesli już na filmy zeszlysmy to w wekend mielismy maraton filmowi i obejrzelismy SLAMDOGA i Ciekawy przypadek Benjamina Buttona I i zastanawiam się za co pierwszy film dostal 8 oskarów, kompletnie tego nie rozumiem ale widocznie moje gusta i smaki sa inne niz wiekszosci ludziów:zawstydzona/y: Za to Ciekawy przypadek ..... byl super i bardzo polecam:tak::tak:

Jesli już na filmy zeszlysmy to w wekend mielismy maraton filmowi i obejrzelismy SLAMDOGA i Ciekawy przypadek Benjamina Buttona I i zastanawiam się za co pierwszy film dostal 8 oskarów, kompletnie tego nie rozumiem ale widocznie moje gusta i smaki sa inne niz wiekszosci ludziów:zawstydzona/y: Za to Ciekawy przypadek ..... byl super i bardzo polecam:tak::tak:
tak ciekawy przypadek...super film!!!!!!!!!!!
A ja ostatnio ogladam (zaczelam od 1 odcinka)ten serial"czysta krew", w stanach zrobil furore jest naprawde fajny:tak:

tak ciekawy przypadek...super film!!!!!!!!!!!
A ja ostatnio ogladam (zaczelam od 1 odcinka)ten serial"czysta krew", w stanach zrobil furore jest naprawde fajny:tak:
oooo nie slyszalam a o czy jest ten serial?????
ja z ""tasiemcow"" kocham serial Dr.House:zawstydzona/y::zawstydzona/y: poprostu uwielbiam i niech sie wali pali ale musze go obejrzec jak leci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:uwielbiam jego specyficzne poczucie humoru ( zreszta ze mnie tez kawalek wredoty jest czasami ;((( )

reklama
Właściwie nie wiem czy na dobrym watku to pisze ale obejrzałam " To nie tak jak myslisz kotku" i normalnie miałam taki masaz brzucha ze śmiechu, że szok.
Oczywiście nie kazdemu moze sie podobac ale moim zdaniem był super ( asystent Bazyl nie do pobicia normalnie) :rofl2:
Mi maż kupił ten film w prezencie, bo koniecznie chciałm isc do kina, ale sie nie wyrobiłam, bo urodziłam:-D
Zaczęliśmy oglądać i po 40 minutach byłam już padnięta i poszłam spać, obejrzę kiedy indziej

Do góry